Om åtkomstbegränsningar för samtalsannonser och samtalstillgångar

Om du visar samtalsannonser eller har kopplat samtalstillgångar till dina Google Ads-annonser kan det hända att du i vissa fall inte får några exponeringar. I andra fall kan du se en minskning av antalet levererade exponeringar. Detta kan bero på de senaste ändringarna vi har gjort, som påverkar när dessa annonser och tillgångar kan visas. Här är några exempel på när du kan stöta på åtkomstbegränsningar:

• samtalsannonser och samtalstillgångar som visas i känsliga vertikaler (till exempel teknisk fjärrsupport)
  • samtalsannonser och samtalstillgångar inriktade på specifika sökord som vi fastställt medför stor risk för missbruk (till exempel ”Sjukvårdsrådgivning”)

Kom ihåg:

• Om dessa begränsningar tillämpas kan det bero på din betalningshistorik hos Google. Detta är för att skapa en säker och positiv upplevelse för våra användare.
  • Du kan inte förbättra resultatet av samtalsannonser eller samtalstillgångar som påverkas av dessa begränsningar genom att höja buden.
  • Om du märker att exponeringarna av dina samtalsannonser har påverkats kan du prova att använda samtalstillgångar i stället.