Om adgangsbegrænsninger for opkaldsannoncer og aktiver til opkald

Hvis du kører opkaldsannoncer eller har aktiver til opkald, der er knyttet til din Google Ads-konto, kan du opleve, at der i nogle tilfælde ikke er nogen leverede eksponeringer. I andre tilfælde kan du opleve et fald i antallet af leverede eksponeringer. Dette kan skyldes nylige ændringer, som vi har foretaget, og som påvirker, hvornår disse annoncer og aktiver kan vises. Her er nogle eksempler på adgangsbegrænsninger:

• Opkaldsannoncer eller aktiver til opkald, der vises i følsomme kategorier (f.eks. ekstern teknisk support)
  • Opkaldsannoncer eller aktiver til opkald, der er målrettet mod bestemte søgeord, som har en høj risiko for misbrug (f.eks. "Medicare-supportnummer")

Husk!

• Anvendelsen af disse begrænsninger kan afhænge af din betalingshistorik hos Google. Dette sker for at give vores brugere en sikker og positiv oplevelse.
  • Øgning af bud forbedrer ikke effektiviteten af opkaldsannoncer eller aktiver til opkald, der er berørt af de pågældende begrænsninger.
  • Hvis du bemærker, at dine opkaldsannoncer får færre eksponeringer, kan du prøve at bruge aktiver til opkald i stedet.