Sobre les restriccions d'accés per als anuncis de trucada i els recursos de trucada.

Si publiqueu anuncis de trucada o teniu recursos de trucada associats a Google Ads, és possible que observeu que en alguns casos no s'han obtingut impressions. En d'altres, pot ser que observeu una disminució de les impressions obtingudes. És possible que el motiu siguin els canvis recents que hem introduït, que afecten quan es poden mostrar aquests anuncis i recursos. A continuació s'indiquen alguns exemples de quan podeu trobar restriccions d'accés:

• Anuncis de trucada o recursos de trucada que es publiquen en verticals sensibles (per exemple, assistència tècnica remota).
  • Anuncis de trucada o els recursos de trucada que se segmenten per paraules clau considerades d'alt risc d'abús, com ara “telèfon d'assistència sanitària”.

Informació important:

• L'aplicació d'aquestes restriccions pot dependre del vostre historial de pagaments amb Google. L'objectiu és mantenir una experiència segura i positiva per als usuaris.
  • Augmentar les ofertes no millorarà el rendiment dels anuncis ni els recursos de trucada que s'hagin vist afectats per aquestes restriccions.
  • Si detecteu un impacte en les impressions dels anuncis de trucada, proveu de fer servir els recursos de trucada.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.