De segmentering 'Nieuwe/terugkerende bezoekers' voor winkelbezoeken is nu beschikbaar

29 oktober 2018

Adverteerders die winkelbezoeken meten, kunnen nu meer inzicht krijgen in hoeveel winkelbezoeken afkomstig zijn van nieuwe of terugkerende klanten. Gebruik deze insights om uw boodschap af te stemmen op specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld met aanbiedingen die speciaal voor nieuwe klanten zijn bedoeld. U kunt aan de hand van deze insights ook uw marketingstrategie aanpassen, zodat u het meest waardevolle klantsegment kunt bereiken. Stel dat u verkopen aan bestaande klanten wilt maximaliseren. U bepaalt dan eerst welke campagnes en advertentiegroepen de meeste terugkerende klanten bereiken en vervolgens richt u uw budgetten, bodverhogingen en zoekwoordsuggesties daarop.

Gepost door Victor Zhu, Productmanager, Online-to-Offline Measurement