Tilastotaulukon suositeltujen sarakkeiden lisääminen ja poistaminen

Google Ads saattaa suositella tiettyjen sarakkeiden lisäämistä tilastotaulukkoon tilisi asetusten perusteella. Näiden sarakkeiden avulla voit löytää tärkeää dataa sekä hyödyntää kampanjoita, mainosryhmiä, mainoksia ja avainsanoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat tilastotaulukkoon lisätyn suositellun sarakkeen ja miten muokkaat näytettäviä sarakkeita, jotta näet vain yrityksesi kannalta hyödyllistä dataa.

Näin tunnistat suositellut sarakkeet

Kun saraketta suositellaan tililläsi, se ilmestyy taulukkoon automaattisesti. Tunnistat suositellun sarakkeen siitä, että sen nimen alla on sininen katkoviiva. Suositeltuja sarakkeita voidaan lisätä ja poistaa käyttäjätasolla, joten tekemäsi muutokset vaikuttavat vain omiin asetuksiisi ja muut tilin käyttäjät näkevät sarakkeet edelleen, elleivät he muokkaa niitä.

Suositeltujen sarakkeiden lisääminen ja käyttöönotto uudelleen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa Yleiskatsaus.
  3. Klikkaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta, niin pääset muokkaamaan taulukon sarakkeita.
  4. Sarakkeet, joiden alla on sininen katkoviiva, ovat suositeltuja sarakkeita. Sarakejoukossa on luettelo kaikista kyseisen raportin suositelluista sarakkeista. Lisäksi avattavassa Suositellut sarakkeet ‑osiossa on kaikki käyttöön otetut ja käytöstä poistetut suositellut sarakkeet. Sarakkeet, joiden valintaruutu on tyhjä, ovat käytöstä poistamiasi suositeltuja sarakkeita, ja sarakkeet, joiden valintaruutu on sininen, ovat käyttöön ottamiasi suositeltuja sarakkeita. Voit valita kaikki suositellut sarakkeet, jotka haluat lisätä raporttiin.
  5. Jos haluat lisätä suositellun sarakkeen taulukkoon pysyvästi, vedä se oikealla olevan sarakejoukon alaosasta erotusviivan yläpuolelle. Kun suositeltu sarake on lisätty pysyvien sarakkeiden joukkoon, sen alla oleva sininen katkoviiva katoaa.

Näin poistat suositeltuja sarakkeita

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa Yleiskatsaus.
  3. Vie hiiri haluamasi sinisellä katkoviivalla alleviivatun sarakkeen päälle ja klikkaa Älä näytä tätä saraketta.
  4. Vaihtoehtoisesti voit klikata sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta, niin pääset muokkaamaan taulukon sarakkeita.
  5. Näet sarakeluettelossa kaikki taulukon sarakkeet. Sarakkeet, joiden alla on sininen katkoviiva, ovat suositeltuja sarakkeita.
  6. Poista suositeltu sarake käytöstä klikkaamalla X-kuvaketta.
  7. Voit poistaa kaikki sarakesuositukset käytöstä ottamalla Näytä suositellut sarakkeet taulukoissasi ‑asetuksen pois päältä.

Vinkki

Kun olet lisännyt itseäsi kiinnostavat sarakkeet, voit tehdä lajittelun aihekohtaisesti klikkaamalla sarakkeen nimeä. Voit klikata esimerkiksi Mainosryhmä‑saraketta, jos haluat lajitella tiedot aakkosjärjestyksessä mainosryhmien mukaan, tai Impressiot‑saraketta, jos haluat lajitella tiedot impressiomäärien mukaan.