Tilføjelse eller fjernelse af anbefalede kolonner i din statistiktabel

Med udgangspunkt i dine aktuelle kontoindstillinger anbefaler Google Ads muligvis, at du inkluderer bestemte kolonner i statistiktabellen som en hjælp til at finde vigtige data og få mest muligt ud af dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan se, at en anbefalet kolonne er blevet føjet til din statistiktabel, og hvordan du administrerer anbefalede kolonner, så du får vist de data, der er mest relevante for din virksomhed.

Sådan identificerer du anbefalede kolonner

Når en kolonne anbefales på din konto, bliver den automatisk vist i din tabel. Du kan nemt se, at der er tale om en anbefalet kolonne, fordi der er en blå stiplet linje under navnet på kolonnen. Anbefalede kolonner kan tilføjes og fjernes på brugerniveau. Det betyder, at de ændringer, du foretager, kun afspejles i dine egne præferencer. Andre brugere af kontoen får vist de anbefalede kolonner, medmindre de selv vælger at foretage ændringer.

Sådan tilføjer eller genaktiverer du anbefalede kolonner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på kolonneknappen Et billede af Google Ads-kolonneikonet for at redigere tabellens kolonner.
  4. De kolonner, der vises med en blå stiplet linje under navnet, er anbefalede kolonner. Du vil kunne se en liste over alle anbefalede kolonner for den pågældende rapport under dit kolonnesæt. Rullemenuen "Anbefalede kolonner" indeholder desuden alle de aktiverede og deaktiverede anbefalede kolonner. De kolonner, hvor afkrydsningsfeltet er tomt, er de anbefalede kolonner, som du har deaktiveret. De kolonner, hvor afkrydsningsfeltet er blåt, er de anbefalede kolonner, du har aktiveret. Du kan markere afkrydsningsfeltet ud for alle de anbefalede kolonner, som du gerne vil føje til din rapport.
  5. Hvis du vil tilføje en anbefalet kolonne permanent, kan du trække den fra dens position nederst i dit kolonnesæt til højre til en position over skillelinjen. Når først en anbefalet kolonne er blevet føjet til det permanente sæt kolonner, forsvinder den blå stiplede linje, der vises under dens navn.

Sådan fjerner du anbefalede kolonner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Hold markøren over en kolonne med en blå stiplet linje under, og klik på Vis ikke denne kolonne.
  4. Klik eventuelt på kolonneknappen Et billede af Google Ads-kolonneikonet for at redigere tabellens kolonner.
  5. Du kan se alle tabellens kolonner på kolonnelisten. De kolonner, der vises med en blå stiplet linje under navnet, er anbefalede kolonner.
  6. Klik på ikonet "X" for at deaktivere anbefalingen for kolonnen.
  7. Du kan deaktivere alle kolonneanbefalinger ved at slå Vis anbefalede kolonner i dine tabeller fra.

Tip!

Når du har tilføjet de kolonner, der interesserer dig, kan du klikke på et vilkårligt kolonnenavn for at sortere efter det pågældende emne. Du kan f.eks. klikke på kolonnen "Annoncegruppe" for at sortere alfabetisk efter annoncegrupper eller på kolonnen "Eksponeringer" for at sortere dine annoncegrupper fra dem med flest eksponeringer til dem med færrest.