Afegir columnes recomanades a la taula d'estadístiques o treure'n

En funció de la configuració del compte, Google Ads pot recomanar certes columnes a la taula d'estadístiques que us poden ajudar a trobar dades importants i treure el màxim profit de les campanyes, dels grups d'anuncis i de les paraules clau.

En aquest article s'explica com podeu reconèixer quan s'ha afegit una columna recomanada a la taula d'estadístiques i gestionar-la per veure les dades més importants per a la vostra empresa.

Com es poden reconèixer les columnes recomanades

Quan una columna es recomana al compte, es mostra automàticament a la taula. Podeu identificar que és una columna recomanada perquè el nom té una línia de punts blaus a sota. Les columnes recomanades es poden afegir o treure al nivell d'usuari; això vol dir que quan feu un canvi només es veurà reflectit a les vostres preferències, mentre que els altres usuaris del compte continuaran veient les columnes recomanades fins que no les modifiquin.

Com es poden afegir o tornar a activar les columnes recomanades

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Visió general.
  3. Feu clic al botó de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads per modificar les columnes de la taula.
  4. Les columnes que tenen una línia de punts blaus sota el nom són les recomanades. Sota el conjunt de columnes, veureu una llista de totes les columnes recomanades per a l'informe en qüestió. A més, la secció desplegable “Columnes recomanades” conté totes les columnes recomanades activades i desactivades. Les columnes amb una casella de selecció buida són columnes recomanades que heu desactivat i les columnes amb una casella de selecció blava són columnes recomanades que heu activat. Podeu marcar totes les columnes recomanades que vulgueu afegir a l'informe.
  5. Per afegir de manera permanent una columna recomanada a la taula, la podeu arrossegar des de la part inferior del conjunt de columnes que hi ha a la dreta fins a sobre de la línia divisòria. En afegir una columna recomanada al conjunt de columnes permanents, la línia de punts blaus desapareix de sota el nom.

Com es poden treure columnes recomanades

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Visió general.
  3. Passeu el cursor per sobre d'una columna que tingui una línia de punts blaus sota el nom i feu clic a No mostris aquesta columna.
  4. També podeu fer clic al botó de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads per modificar les columnes de la taula.
  5. Podeu veure totes les columnes de la taula a la llista de columnes. Les columnes que tenen una línia de punts blaus sota el nom són les recomanades.
  6. Feu clic a la icona “X” per desactivar la recomanació de la columna en qüestió.
  7. Podeu desactivar totes les recomanacions de columnes. Per fer-ho, desactiveu el commutador Mostra les columnes recomanades a les taules.

Consell

Un cop hàgiu afegit les columnes que us interessen, podeu fer clic al nom de qualsevol columna per ordenar-ne el contingut pel tema en qüestió. Per exemple, feu clic a la columna "Grup d'anuncis" per ordenar-ne el contingut alfabèticament pel nom dels grups d'anuncis, o bé feu clic a la columna "Impressions" per ordenar els grups d'anuncis segons el nombre d'impressions rebudes, de més a menys.