Vi lanserer en ny kategori for TV-skjermer for å nå YouTube-brukere på tilkoblede TV-er

16. oktober 2018

I gjennomsnitt ser brukere over 180 millioner timer med YouTube på TV-skjermer hver dag.1 Vi vet at markedsførere ønsker å ta del i dette skiftet i visningsatferd, så vi har jobbet hardt med å utvikle en rik YouTube-opplevelse for mottakerbokser, spillkonsoller, strømmeenheter som Chromecast og smarte TV-er av alle typer.

I dag lanserer vi enhetstypen for TV-skjermer for å gjøre det enkelt for deg å finne engasjerte og verdifulle målgrupper mens de ser på YouTube på enheten som opprinnelig ble laget for å se video på: TV-en. Enhetstypen for TV-skjermer slutter seg til datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett i Google Ads (tidligere AdWords) og Display & Video 360 (tidligere DBM), noe som betyr at du kan skreddersy kampanjene dine for tilkoblede TV-er, for eksempel ved å bruke en annen annonse eller angi en spesifikk budjustering for enheten. Du kan også se rapportering for annonser som kjører på TV-skjermer, slik at du kan finne ut hvilken effekt disse annonsene har i den samlede blandingen din av annonser.

Enhetstype: TV-skjermer

Vi har allerede sett at folk reagerer positivt på annonser på TV-skjermen. Basert på Ipsos Lab Experiments førte YouTube-annonser som ble vist på TV, til en betydelig økning i reklameoppmerksomhet og kjøpsintensjon, med en gjennomsnittlig økning på henholdsvis 47 prosent og 35 prosent.2 Og kunder som Pixability uttrykker sin begeistring for funksjonen:

«Forbrukerne kutter ledningen, og dette er en enorm mulighet for annonsører å nå målgruppen sin i stuen med digital video på. Med lanseringen av enhetsmålretting mot TV-skjermer og måling på YouTube, er det enklere for kundene våre å forstå hvordan målgruppen deres ser på TV-skjermer, og det blir enklere å nå denne målgruppen når de lener seg tilbake i godstolen for å se på TV.» – David George, CEO, Pixability

Begynn å nå brukere på enheter som strømmer TV-innhold – for eksempel smart-TV-er, spillkonsoller og strømmeenheter som Chromecast – i dag. Klikk her for å finne ut mer.

1Interne Google-data, globalt, juni 2018. Basert på gjennomsnittlig sju dager med TV-bruk.
2Google / Ipsos Lab Experiment, USA, mars 2018 (32 annonser, 800 innbyggere i USA i alderen 18–64)