Om videoannonceserier

Med videoannonceserier kan du fortælle om dit produkt eller brand ved at vise brugerne en serie videoer i den rækkefølge, du angiver. Du kan bruge en videoannonce-seriekampagne til at skabe interesse, understrege et budskab eller skabe et samlende tema. I denne artikel forklares det, hvordan videoannonceserier fungerer, hvilke budgivningsstrategier og annonceformater du kan bruge, og hvordan du kan se resultatet af din kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en seriekampagne og om fejlfinding i forbindelse med seriekampagner

Sådan fungerer det

En videoannonceserie består af en række videoannoncer, som du vil vise til en person. Hver seriekampagne består af en række "trin". For hvert trin i en serie er der en annoncegruppe og en videoannonce. De fleste indstillinger for en serie vælges på kampagneniveau − f.eks. budgivningsstrategi og målretning − men du skal vælge serieregler, annonceformat og bud for hvert trin i serien. Når din seriekampagne kører, får seerne vist annoncerne i den rækkefølge, du har defineret.

Hvornår en seer får vist videoannoncerne i din serie, afhænger af antallet af eksponeringer, visninger eller overspringninger (alt efter hvilke indstillinger du vælger, når du tilføjer serietrin). Eksempelvis kan en person ikke fortsætte til det andet trin i din serie, før der er registreret en eksponering af videoen i det første trin (hvis du har valgt "eksponering" som betingelse for at fortsætte til næste trin).

Du kan vælge mellem følgende budgivningsstrategier:

• Mål-CPM (anbefales)
    • Med mål-CPM optimerer vi dine bud med henblik på at sikre, at din målgruppe får vist hele din seriekampagne, hvilket kan udmønte sig i en højere fuldførelsesrate for serien.
  • Maks. CPV

Du kan vælge mellem følgende annonceformater:

• Instream-annoncer, der kan springes over
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over
  • Bumperannoncer
  • En kombination af ovennævnte

Hvilke annonceformater du kan bruge, afhænger af den valgte budgivningsstrategi. I nedenstående tabel kan du se, hvilke formater der er tilgængelige for hver enkelt budgivningstype.

Budgivningstype Tilgængelige formater
Mål-CPM

Instream-annoncer, der kan springes over
In-stream-annoncer, der ikke kan springes over Bumperannoncer En kombination af ovenstående

Maks. CPV (CPV) Instream-annoncer, der kan springes over

Seriekampagner kan kun køre på YouTube. For at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige målgruppe, kan du i seriekampagner vælge Målretning efter målgruppe og Demografisk målretning, men du kan ikke målrette efter søgeord, placeringer eller emner i seriekampagner. Desuden kan målretning efter målgruppe og demografisk målretning samt ekskluderinger kun angives på kampagneniveau.

Trafikestimater er ikke tilgængelige i seriekampagner med videoannoncer.

Rapportering vedrørende videoannonceserier

Du kan se forskellige metrics for din seriekampagne, f.eks. eksponeringer, visninger og klik på kampagne og gruppe- (serietrin-)niveau som ved andre videokampagner. Disse metrics kan ses for hvert trin, når du får vist rapportering på annoncegruppeniveau.

Du kan også bruge kolonnen "Seriesti" til at gennemgå hvert enkelt trin i serien, den interaktion, der er nødvendig for at fortsætte til næste trin, og den annonce, der er knyttet til hvert trin. Interaktionstyperne omfatter eksponeringer, visninger og overspringninger.

Sådan får seerne vist videoannoncerne i din serie

Potentielle kunder får typisk vist videoannoncerne i din seriekampagne som følger: De får først vist den første videoannonce i serien og derefter den videoannonce, der er knyttet til det næste trin (afhængigt af den forrige eksponering eller interaktionen på det første trin), og så fremdeles, indtil de har set alle videoer i serien.

I nogle tilfælde får seerne vist den video, der er knyttet til det næste trin i din seriekampagne, når videoen vises i en anden kampagne. Ved at følge serien efter videoannonce, uafhængigt af hvilken kampagne den vises i, vil du kunne få vist serien til flere brugere til en lavere pris for dig. Husk! Videoannoncen kan kun blive vist som en del af seriekampagnen, hvis målretningen for de to kampagner er ens.

Husk, at du kan indstille en frekvensgrænse for videoannonceserier, hvis du vil begrænse det antal gange, som personer ser dine serier. Når du opretter en seriekampagne med videoannoncer er frekvensgrænsen som standard én serie pr. person i en periode på 30 dage, men du kan ændre frekvensgrænsen til én serie pr. person i en periode på 7 dage.