Google Ads add-on in Google Spreadsheets-updates

7 november 2018

In juli introduceerden we de Google Ads add-on voor Google Spreadsheets.

Vanaf dat moment hebben we veel feedback ontvangen over deze functie.

Het werd snel duidelijk dat u graag zou zien dat de gegevens in uw bladen automatisch worden geüpdatet. Daarom hebben we een optie toegevoegd om te plannen wanneer uw bladen worden geüpdatet, zodat u niet telkens op de optie Updaten hoeft te klikken wanneer u uw bladen controleert. U kunt nu plannen dat uw rapporten dagelijks, wekelijks of maandelijks worden uitgevoerd.

We hebben ook geconstateerd dat u meer rapporten beschikbaar wilt hebben via de add-on. U heeft nu toegang tot meer rapporttypen, onder andere tot:

• display-/videozoekwoorden,
  • apparaten,
  • bestemmingspagina's,
  • geavanceerde bodaanpassingen.

U heeft de add-on nog niet? U kunt deze vanaf hier installeren.

Gepost door Abhishek Kumar, Product Manager, Google Ads