Kopieer uw kolomvoorkeuren naar het nieuwe, verbeterde Google Ads

1 oktober 2018

We hebben feedback gekregen dat u een eenvoudige manier wilt om uw kolomvoorkeuren van de vorige versie van Google Ads naar de nieuwe versie te kopiƫren. Die is er nu! Ga in de nieuwe versie van Google Ads naar: Tools > Voorkeuren > Kolomvoorkeur en klik op Kolommen kopiƫren. Alle voor uw statistiektabellen ingestelde kolommen worden naar alle accounts gekopieerd.

Als uw tabel met statistieken 'Campagnes' altijd 'Klikken', 'Vertoningen', 'Kosten', 'Conversies' en 'Kosten/conv.' weergaf, kunt u deze kolomvoorkeuren nu met een enkele muisklik naar het nieuwe, verbeterde Google Ads kopiĆ«ren. Dit werkt zelfs als u geen toegang meer heeft tot de vorige versie.Ā

Kolomvoorkeur

Kopieer uw kolomvoorkeuren nu.Ā Het kan tot 24 uur duren voordat uw kolomvoorkeuren in het nieuwe, verbeterde Google Ads zijn geĆ¼pdatet.

Gepost door Abhishek Kumar, Product Manager, Google Ads