Over Effectiviteit van advertentie

Effectiviteit van advertentie geeft u feedback waarmee u de juiste boodschappen voor uw klanten kunt opstellen.

Deze statistiek meet de relevantie, kwaliteit en diversiteit van uw advertentietekst, variërend van Onvolledig, Slecht, Gemiddeld en Goed tot Uitstekend. Advertentiekwaliteit geeft aan hoe goed advertentiemateriaal voldoet aan de best practices van Google voor optimale prestaties. Met een hogere advertentiekwaliteit kunt u ook de prestaties van uw advertentie maximaliseren. In combinatie met bruikbare feedback kunt u hiermee makkelijker de effectiviteit van uw advertenties verbeteren.