Hantera samtalsrapportering för dina kampanjer

Alla aspekter av samtalsrapportering, inklusive samtalstillgångar, adresstillgångar och kampanjer med samtalsannonser, kan hanteras på kontonivå.

Aktivera samtalsrapportering för alla kampanjer

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på administratörsikonen Admin Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Välj under Samtalsrapportering.

Samtalsrapportering är nu tillgänglig för alla samtalsannonser, samtalstillgångar och adresstillgångar i ditt konto.

Animerad GIF som visas hur du inaktiverar samtalsrapportering för en kampanj.

Inaktivera samtalsrapportering för alla kampanjer

1. Klicka på administratörsikonen Admin Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Välj Av under Samtalsrapportering.

Samtalsrapportering är nu inaktiverad för alla samtalsannonser, samtalstillgångar och adresstillgångar i ditt konto.