Oproeprapportage beheren voor uw campagnes

Alle aspecten van oproeprapportage, waaronder oproep- en locatie-extensies en alleen-bellen-campagnes, kunnen op één accountniveau worden beheerd.

Oproeprapportage inschakelen voor al uw campagnes

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Alle campagnes in het linkernavigatiemenu.
  3. Klik op Instellingen in het paginamenu en klik vervolgens op het tabblad Accountinstellingen.
  4. Selecteer Aan onder Oproeprapportage.

Oproeprapportage is nu beschikbaar voor alle alleen bellen-advertenties, oproepextensies en locatie-extensies in uw account.

Oproeprapportage uitschakelen voor al uw campagnes

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Alle campagnes in het linkernavigatiemenu.
  3. Klik op Instellingen in het paginamenu en klik vervolgens op het tabblad Accountinstellingen.
  4. Selecteer Uit onder Oproeprapportage.

Oproeprapportage is nu uitgeschakeld voor alle alleen bellen-advertenties, oproepextensies en locatie-extensies in uw account.