Gespreksrapportage voor uw campagnes beheren

Alle aspecten van gespreksrapportage, waaronder belcomponenten, locatiecomponenten en alleen bellen-campagnes, kunnen op hetzelfde accountniveau worden beheerd.

Gespreksrapportage aanzetten voor al uw campagnes

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Selecteer Aan onder Gespreksrapportage.

Gespreksrapportage is nu beschikbaar voor alle alleen bellen-advertenties, belcomponenten en locatiecomponenten in uw account.

Gif-animatie waarin u ziet hoe u gespreksrapportage voor een campagne uitzet

Gespreksrapportage uitzetten voor al uw campagnes

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Selecteer Uit onder Gespreksrapportage.

Gespreksrapportage staat nu uit voor alle alleen bellen-advertenties, belcomponenten en locatiecomponenten in uw account.