Kampanjoiden soittoraportoinnin hoitaminen

Voit hoitaa kaikkea soittoraportointiin liittyvää (esim. puheluelementtejä, sijaintielementtejä ja Vain soitto ‑kampanjoita) yhdellä tilitasolla.

Näit laitat soittoraportoinnin päälle kaikissa kampanjoissa

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Tilin asetukset.
  3. Valitse Soittoraportointi-kohdasta Päällä.

Soittoraportointi on nyt käytettävissä tilisi kaikissa "vain soitto" ‑mainoksissa, puheluelementeissä ja sijaintielementeissä.

Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit laittaa soittoraportoinnin pois päältä kampanjassa

Näin laitat soittoraportoinnin pois päältä kaikissa kampanjoissa

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Tilin asetukset.
  3. Valitse Soittoraportointi-kohdasta Ei päällä.

Soittoraportointi on nyt laitettu pois päältä tilisi kaikissa "vain soitto" ‑mainoksissa, puheluelementeissä ja sijaintielementeissä.