Administrer opkaldsrapportering for dine kampagner

Alle aspekter af opkaldsrapportering, herunder aktiver til opkald, aktiver til lokation og opkaldskampagner, kan administreres via ét kontoniveau.

Sådan slår du opkaldsrapportering til for alle dine kampagner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Vælg Til ud for "Opkaldsrapportering".

Opkaldsrapportering er nu tilgængelig for alle opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation på din konto.

Gif-animation, der viser, hvordan man deaktiverer opkaldsrapportering for en kampagne.

Sådan slår du opkaldsrapportering fra for alle dine kampagner

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Vælg Fra ud for "Opkaldsrapportering".

Opkaldsrapportering er nu slået fra for alle opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation på din konto.