Trobar o crear informes d'emplaçament per a les campanyes d'aplicacions

Si publiqueu campanyes d'aplicacions, podeu veure informes per saber on s'han mostrat els anuncis.

En aquest article us expliquem com podeu trobar i crear aquests informes d'emplaçament al compte de Google Ads.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot trobar un informe d'emplaçament predefinit

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a Mostra-ho tot, a la capçalera "Informes predefinits (dimensions)".
  5. Feu clic a Altres.
  6. Feu clic a Emplaçament de campanyes d'aplicacions.
  7. Per baixar l'informe, seleccioneu Baixa i, tot seguit, trieu un tipus de fitxer.

Com es pot crear un informe d'emplaçament personalitzat

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Seleccioneu la icona de més que hi ha al costat de "Personalitzat" i, tot seguit, feu clic a Taula.
  5. Al segment "Atributs", seleccioneu Emplaçament de campanyes d'aplicacions o bé introduïu Emplaçament de campanyes d'aplicacions a la barra de cerca.
  6. Arrossegueu i deixeu anar Emplaçament de campanyes d'aplicacions a "Fila".
  7. Al segment "Rendiment", seleccioneu Impressions o bé introduïu Impressions a la barra de cerca.
  8. Arrossegueu i deixeu anar Impressions a "Columna".
  9. També podeu afegir filtres a l'informe seleccionant Filtre i triant els tipus de filtre.
  10. Per baixar l'informe, seleccioneu Baixa i, tot seguit, seleccioneu el tipus de fitxer.
Ara per ara, les impressions són l'única mètrica de rendiment disponible als informes d'emplaçament de les campanyes d'aplicacions.

Categories d'emplaçament

• El terme propietat de Google fa referència als llocs web que són propietat de Google, com ara Gmail, Play, Discover i la pàgina d'inici de YouTube.
  • El terme Nom i editor de l'aplicació fa referència al nom de visualització de l'aplicació, enllaçat a la seva pàgina a Google Play o a l'App Store d'iTunes.
  • URL del lloc web: fa referència a l'adreça de domini principal del lloc web.
  • Títol del vídeo: fa referència al nom de visualització concret del vídeo, enllaçat a l'URL objectiu. Els vídeos no disponibles tenen el nom de visualització "Aquest vídeo ja no està disponible".