Tietoja älykkäistä Display-kampanjoista, joissa maksetaan konversioista

Älykkäissä Display-kampanjoissa, joihin on valittu konversioista maksaminen, on vähemmän kelpoisuusvaatimuksia. Lisäksi niissä on tarjolla lisäapua Display-verkoston kaikkien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Kun kampanjaan on kertynyt tarpeeksi konversioita, se päivitetään automaattisesti rajoituksettomaksi älykkääksi Display-kampanjaksi.

Miten se toimii?

Jos olet määrittänyt konversioseurannan ja tilillesi on kertynyt 30 viime päivän aikana vähintään viisi konversiota*, voit luoda älykkään Display-kampanjan, jossa maksat konversioista. Kampanjan budjetti ja CPA-tavoite ovat rajoitettuja, kunnes tilisi saavuttaa 30 päivän aikana 50 konversion rajan.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse Display‑verkosto.
  5. Valitse Ohjaa kohti päätöksiä ‑kohdasta tavoitteet.
  6. Valitse Luo älykäs Display‑kampanja.
  7. Näet seuraavan viestin: "Maksa konversioista, älä klikkauksista. Lue lisää."
  8. Klikkaa Jatka.
  9. Etsi Hinnoittelu-osiosta otsikko Maksuperuste ja valitse Konversiot.
  10. Klikkaa Tallenna ja jatka.

Kelpoisuusvaatimukset

1. Olet ottanut käyttöön konversioseurannan.
  2. Tilillesi on kertynyt 30:n viime päivän aikana vähintään viisi konversiota.
    • Huom: Jos tilillesi on kertynyt 30 viime päivän aikana vähintään 50 konversiota, voit luoda rajoituksettoman älykkään Display-kampanjan.
  3. Oman asiakaskeskuksen tai tilin tasolla on maksettu vähintään 100 dollarin edestä laskuja (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa).
  4. Tilillesi ei tuoda offline-konversioita.

CPA-rajoitus

Kun maksat älykkäässä Display-kampanjassa konversioista, voit asettaa CPA-tavoitteeksi korkeintaan 200 Yhdysvaltain dollaria (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa). Jos asetat CPA-tavoitteeksi yli 200 dollaria (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa), näet käyttöliittymässä varoituksen ja sinulta veloitetaan asettamasi suurempi CPA-summa. Helpota budjetin optimointia laskemalla älykkäiden Display-kampanjoiden CPA-tavoite alle 200 dollariin (tai vastaavaan summaan paikallisessa valuutassa).

Budjettirajoitus

Älykkään Display-kampanjan päiväbudjetin yläraja on 200 Yhdysvaltain dollaria (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa), kunnes tilille on kertynyt 30 päivän aikana vähintään 50 konversiota.

UKK

1. Miksi kampanjani hintatarjousstrategian tila on Kelvollinen (rajoitettu)?
    • Älykkään Display-kampanjasi CPA-tavoite ja budjetti ovat rajoitettuja, koska tilillesi on kertynyt 30 viime päivän aikana alle 50 konversiota. Kun raja on saavutettu, kampanja päivitetään rajoituksettomaksi älykkääksi Display-kampanjaksi, minkä jälkeen voit muokata hintatarjouksia ja budjettia.
  2. Mistä tiedän, voinko käyttää Google Adsissa älykkäitä Display-kampanjoita, joissa maksetaan konversioista?
    • Voit käyttää kyseisiä kampanjoita, jos näet älykästä Display-kampanjaa luodessasi seuraavan viestin: "Maksa konversioista, älä klikkauksista. Lue lisää." Näet viestin vain, jos tilisi täyttää edellä mainitut vaatimukset.
  3. Täytän kaikki älykkään Display-kampanjan ja konversioista maksamisen vaatimukset, mutta en näe tätä vaihtoehtoa Google Adsissa.
    • Tilisi ei ehkä täytä kelpoisuusvaatimuksia. Kelvollisuus riippuu monista tekijöistä, jotka voivat muuttua päivittäin.

*Vinkki: Jos tilillesi on kertynyt 30 viime päivän aikana vähintään 50 konversiota, voit luoda rajoituksettoman älykkään Display-kampanjan.