Meer verkeer leiden naar de bestemmingspagina's van uw standaardcampagnes

4 september 2018

Met dynamische zoekadvertenties (DSA, Dynamic Search Ads) kunt u uw zoekadvertenties uitbreiden met meer dan alleen zoekwoorden. U kunt dynamische zoekadvertenties nu met een minimum aan instellingen uitvoeren op uitsluitend de bestemmingspagina's van uw standaard advertentiegroepen. U hoeft hiervoor alleen de optie 'bestemmingspagina's van uw standaard advertentiegroepen' uit de lijst met beschikbare categorieën te selecteren. Hiermee worden alle bestemmingspagina's in uw account getarget die worden gebruikt met tekstadvertenties. Als u bijvoorbeeld standaardcampagnes heeft ingesteld voor verschillende typen schoenen, komen hiermee alle verschillende typen die worden aangeboden op uw bestemmingspagina's voor zoekadvertenties in aanmerking, zelfs als het type niet in uw zoekwoordenlijst staat.

We raden u aan om met deze benadering te beginnen. Zodra u positieve resultaten ziet, kunt u uw DSA-verkeer uitbreiden met andere targetingtypen, zoals specifieke categorieën.

Categorieën die worden aanbevolen voor uw website

Meer informatie over uw opties met dynamische zoekadvertenties.

Gepost door Walter Vulej, Product Manager, Google Ads