Meer uit responsieve zoekadvertenties halen met nieuwe insights

Responsieve zoekadvertenties combineren uw eigen creativiteit met de kracht van de machine-learningprocessen van Google, zodat u hoogwaardige, relevante advertenties kunt aanbieden. We introduceren drie nieuwe rapportage- en feedbacktools waarmee u effectievere responsieve zoekadvertenties kunt maken:

• Bekijk advertentievoorbeelden van combinaties terwijl u ze samenstelt. Hierdoor heeft u meer zekerheid over hoe uw advertenties eruit kunnen zien. U kunt de voorbeelden zelfs nader bekijken om ze nog eens te controleren.
  • Bekijk rapportage voor koppen, beschrijvingen en topcombinaties, zodat u makkelijk kunt zien wat het vaakst wordt weergegeven op de pagina met zoekresultaten.
  • Meet de relevantie, de hoeveelheid en de afwisseling van uw advertentietekst met Advertentiekwaliteit.

Nieuwe responsieve zoekadvertentie

Gepost door Anthony Chavez, Director of Product Management, Google Ads