Redigera uppsättningar med konverteringsåtgärder

I denna artikel beskriver vi hur du redigerar uppsättningar med konverteringsåtgärder i ditt Google Ads-konto.

Anvisningar

Så här redigerar du uppsättningar med konverteringsåtgärder:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Verktyg och inställningar.
  3. Under Mätningar klickar du på Konverteringar på rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på Uppsättningar med konverteringsåtgärder i navigeringsrutan till vänster.
  5. Klicka på namnet på den uppsättning du vill redigera.
  6. För att ta bort en uppsättning med konverteringsåtgärder markerar du kryssrutorna vid uppsättningarna du vill ta bort och väljerTa bort på rullgardinsmenyn Redigera.
    Obs! Du kan inte ta bort en uppsättning med konverteringsåtgärder som är kopplad till en kampanj.
  7. För att skapa en ny uppsättning klickar du på plusknappen och följer anvisningarna.