Rediger sett med konverteringshandlinger

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du redigerer sett med konverteringshandlinger på kampanjenivå i Google Ads-kontoen din.

Veiledning

Slik redigerer du sett med konverteringshandlinger:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i kampanjen du vil arbeide med.
  3. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen under «Innstillinger».
  4. Klikk på Sett med konverteringshandlinger i navigasjonsfeltet til venstre.
  5. Klikk på settet du vil redigere.
  6. Du kan fjerne sett ved å merke av ved siden av konverteringshandlingene du vil fjerne, og klikke på Slett på «Endre»-rullegardinmenyen.
  7. Du kan opprette nye sett ved å klikke på plussknappen for å legge til nye sett med konverteringshandlinger, og deretter følge veiledningen derfra.