Endre grupper med konverteringshandlinger

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du redigerer grupper med konverteringshandlinger i Google Ads-kontoen din.

Veiledning

Slik endrer du grupper med konverteringshandlinger:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Verktøy og innstillinger.
  3. Klikk på Konverteringer under «Målinger» i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Grupper med konverteringshandlinger i navigasjonsfeltet til venstre.
  5. Klikk på gruppen du vil endre.
  6. Du kan fjerne grupper ved å merke av ved siden av gruppene med konverteringshandlinger som du vil fjerne, og klikke på Fjern på «Endre»-rullegardinmenyen.
    Merk: Du kan ikke fjerne en gruppe med konverteringshandlinger hvis den er knyttet til en kampanje.
  7. Du kan opprette nye grupper ved å klikke på plussknappen for å legge til nye grupper med konverteringshandlinger, og deretter følge veiledningen derfra.