Rediger handlingssæt for konverteringer

Denne artikel forklarer, hvordan du redigerer handlingssæt for konverteringer på din Google Ads-konto.

Vejledning

Følg denne fremgangsmåde for at redigere handlingssæt for konverteringer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Værktøjer og indstillinger.
  3. Under "Målinger" skal du klikke på Konverteringer på rullemenuen.
  4. Klik på Handlingssæt for konverteringer i navigationsruden til venstre.
  5. Klik på navnet på det sæt, du vil redigere.
  6. Du fjerner et sæt ved at markere afkrydsningsfelterne ud for de handlingssæt for konverteringer, du vil fjerne, og klikke på Fjern på rullemenuen "Rediger".
    Bemærk! Du kan ikke fjerne et handlingssæt for konverteringer, hvis det er knyttet til en kampagne.
  7. Hvis du vil oprette et nyt sæt, skal du klikke på plusknappen for at tilføje et nyt handlingssæt for konverteringer, og følge vejledningen.