Tietoja Paikallisista kampanjoista

Paikallisissa kampanjoissa käytetään Google-mainontaa tuomaan asiakkaita kauppaasi. Paikalliset kampanjat tehostavat prosessia entisestään, ja voit mainostaa kauppojasi Googlen suurimmissa tuotteissa, kuten Google-hakuverkostossa, Mapsissa, YouTubessa ja Google Display ‑verkostossa. Lisää vain muutama rivi tekstiä, hintatarjous ja sisältöä. Kaikki muu optimoidaan, jotta käyttäjät löytävät yrityksesi.

Näin se toimii

Kun luot Paikallisen kampanjan, sinun on määritettävä kauppojen sijainnit, joita haluat mainostaa. Tämä tehdään linkittämällä Google My Business ‑tili tai valitsemalla yhteistyökumppanin sijainnit.

Paikallisten kampanjoiden on tarkoitus olla helppokäyttöisiä ja keskittyä offline-tavoitteiden saavuttamiseen. Sinä kerrot meille kauppojesi sijainnit, kampanjan budjetin ja mainosten sisällöt. Näiden syötteiden avulla Googlen koneoppimistekniikka optimoi hintatarjoukset, mainoksen sijoittelut ja sisältöjen yhdistelmät automaattisesti. Syntyneen tuloksen tavoitteena on maksimoida käynnit kivijalkakaupoissa ja mainostaa sijaintejasi kaikissa Googlen palveluissa ja verkostoissa.

Missä mainokset voivat näkyä?

Mainoksiasi voidaan näyttää kaikissa Googlen palveluissa. Näitä ovat esimerkiksi Google-hakuverkosto, Google Display ‑verkosto, Google Maps ja YouTube. Seuraavassa on joitain paikkoja, joissa mainoksiasi voidaan näyttää:

Google Maps

Kun asiakkaat hakevat yrityksesi kaltaisia paikkoja tai tutkivat paikallista aluetta Google Mapsissa, Google yhdistää yrityksesi sijainnin näihin toimenpiteisiin. Kuka tahansa, joka on lähellä yrityksesi sijaintia tai suunnittelee alueelle tulemista, voi nähdä mainoksesi.

Google‑hakuverkosto

Google yhdistää mainoksesi hakutermeihin, jotka liittyvät yritykseesi tai sen sijaintiin.

YouTube

Google Ads voi näyttää mainoksiasi YouTubessa silloin, kun mainosten klikkaaminen on todennäköisintä.

Google Display ‑verkosto

Mainoksiasi voidaan näyttää osuvimmissa paikoissa Google Display ‑verkostossa. Google Ads optimoi mainostesi näyttöpaikat siten, että kauppasi saavat mahdollisimman paljon huomiota.