Rediger din lokale kampagne

Når du har oprettet en lokal kampagne, kan du annoncere for din butik på mange af Googles netværk. Det kan også være, at du vil foretage ændringer med henblik på at øge din kampagnes effektivitet eller tilpasse den på grund af ændrede virksomhedsbehov.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du gennemgår og redigerer indstillingerne for din kampagne.

Vejledning

Få adgang til din kampagne

Sådan får du adgang til din kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen for at se en fuldstændig liste over dine Google Ads-kampagner.
  3. Klik på navnet på din lokale kampagne på denne liste for at få en oversigt over den.

Rediger kampagneindstillinger

Sådan redigerer du kampagneindstillingerne

1. Klik på Indstillinger for at se og redigere de driftsrelaterede parametre, du konfigurerede, da du oprettede din kampagne.
  2. Klik på en af kategorierne for at udvide det pågældende kort.
  3. Vælg de ønskede muligheder, eller angiv nye værdier. Disse indstillinger omfatter følgende:
    • Kampagnenavn
    • Status
    • Sprog
    • Budgivningsstrategi
    • Budget
    • Start- og slutdato
    • Steder
  4. Klik på Gem nederst til højre på kortet for at anvende de nye indstillinger.
  5. Gentag trin 2-4 for hver indstilling, du vil ændre.

Tilknyt et lokalt produktfeed

Sådan tilknytter du et lokalt produktfeed

Du kan annoncere for de produkter og ydelser, der er tilgængelige på hvert sted, ved at tilknytte et lokalt produktfeed. Denne indstilling opretter lokale katalogannoncer baseret på dine feeddata.

Før du begynder, skal du først oprette et lokalt produktfeed i sektionen "virksomhedsdata".

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til Kampagner, og åbn en lokal kampagne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til bunden af dine indstillinger, og udvid Vis flere indstillinger.
  5. Udvid "Produktfeed". Markér afkrydsningsfeltet ud for Brug et produktfeed for denne kampagne.
  6. Vælg en feedkilde
    • Google Ads (lokalt produktfeed): Vælg et lokalt produktfeed, som du har oprettet i "virksomhedsdata".

Rediger aktiver

Sådan redigerer du aktiver

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Lokale kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen.
  4. Klik på navnet på den annoncegruppe, hvis aktiver du vil redigere.
  5. Du kan få et overblik over dine aktiver og gennemgå dem på siden "Annonceaktiver".
    • Du kan også klikke på fanerne med forhåndsvisninger for at se, hvordan din annonce kommer til at se ud i Google Maps eller på Displaynetværket, Søgenetværket eller YouTube.
  6. Klik på blyantikonet Rediger oven for listen over aktiver for at redigere dem.
  7. På siden "Annonceaktiver" kan du redigere, erstatte eller fjerne et hvilket som helst aktiv, f.eks. følgende:
    • Endelig webadresse
    • Vist sti
    • Overskrift
    • Beskrivelse
    • Opfordring til handling
    • Billeder
    • Videoer
  8. Klik på Gem og fortsæt.

Rediger målgrupper

Sådan redigerer du målgrupper

Vi anbefaler, at du målretter din lokale kampagne mod en bred målgruppe. Lokale kampagner optimeres automatisk til offlinekonverteringer, og der kan tilføjes specifikke målgrupper med henblik på observation (anbefales) eller som filtre.
  1. Klik på Målgrupper i sidemenuen for at se målgruppelisterne for din kampagne.
  2. Klik på blyantikonet Rediger eller Målgrupper nederst.
  3. Klik på blyantikonet Rediger for at gennemse dine annoncegrupper.
  4. Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en af annoncegruppens målgrupper.
  5. Klik på Gem.

Ekskluder geografiske placeringer

Sådan ekskluderer du placeringer

Geografisk radiusmålretning vil blive udledt baseret på de fysiske virksomhedsadresser, der er angivet for din kampagne. Hvis det er nødvendigt, kan du ekskludere bestemte geografiske steder fra din kampagne.

1. Klik på navnet på den kampagne eller kampagnetype, du vil ekskludere, i navigationspanelet.
  2. Klik på Steder på sidemenuen for at se og redigere kampagnens steder.
  3. Klik på fanen Ekskluderet for at få vist de steder, der er blevet ekskluderet fra din kampagne.
  4. Klik på blyantikonet Rediger eller Rediger placeringer for at ekskludere steder.
  5. Udfyld feltet "Angiv steder, der skal ekskluderes", og vælg steder på den liste, der udfyldes, når du begynder at indtaste.
    • Klik på Tilføj flere steder på én gang for at ekskludere flere steder. Du kan angive én by, ét postnummer, ét land osv. pr. linje. Klik på Søg for at finde det specifikke sted. Klik derefter på Ekskluder for hvert sted for at ekskludere, eller klik på Ekskluder alle for at ekskludere alle resultater fra din søgning.
  6. Klik på Gem for at bekræfte et sted og føje det til listen.

Rediger en stedbaseret gruppe i en kampagne

Sådan redigerer du en stedbaseret gruppe

1. Klik på navnet på den kampagne eller kampagnetype, du vil redigere en stedbaseret gruppe for, i navigationspanelet.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen.
  3. Klik på kortet Stedtype for at udvide det.
  4. Klik på rullemenuen ud for "Vælg steder til denne kampagne", og vælg Brug stedbaserede grupper.
  5. Angiv stedbaserede grupper til kampagnen ved at vælge Brug stedbaserede grupper eller Opret en stedbaseret gruppe.
    • Hvis du vælger "Brug stedbaserede grupper":
      1. Brug søgefeltet til at søge efter de grupper, du vil anvende.
      2. Vælg de grupper, der skal anvendes, ved at markere afkrydsningsfeltet ud for hver gruppes navn.
      3. Klik på Gem.
    • Hvis du vælger "Opret en stedbaseret gruppe":
      1. Navngiv gruppen ved at indtaste et navn i feltet "Navn på stedbaseret gruppe".
      2. Brug søgefeltet til at søge efter steder til din nye gruppe.
      3. Vælg steder til gruppen ved at markere afkrydsningsfeltet ud for hvert sted.
      4. Klik på Gem for at oprette gruppen og anvende den på din kampagne.