Rediger din lokale kampagne

Når du har oprettet en lokal kampagne, kan du annoncere for din butik på tværs af mange af Googles netværk. Det kan også være, at du vil foretage ændringer med henblik på at øge din kampagnes effektivitet eller tilpasse den på grund af ændrede virksomhedsbehov.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du gennemgår og redigerer indstillingerne for din kampagne.

Sådan får du adgang til din kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen for at se en fuldstændig liste over dine Google Ads-kampagner.
  3. Klik på din lokale kampagnes navn på denne liste for at få en oversigt over den.

Sådan ændrer du kampagneindstillinger

1. Klik på Indstillinger for at se og redigere de driftsrelaterede parametre, du konfigurerede, da du oprettede din kampagne.
  2. Klik på en af kategorierne for at udvide det pågældende kort.
  3. Vælg de ønskede muligheder, eller angiv nye værdier. Disse indstillinger omfatter følgende:
    • Kampagnenavn
    • Status
    • Sprog
    • Budgivningsstrategi
    • Budget
    • Start- og slutdato
    • Steder
  4. Klik på Gem nederst til højre på kortet for at anvende de nye indstillinger.
  5. Gentag trin 2-4 for hver indstilling, du vil ændre.

Sådan redigerer du aktiver

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Lokale kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen.
  4. Klik på navnet på den annoncegruppe, hvis aktiver du vil redigere.
  5. Du kan få et overblik over dine aktiver og gennemgå dem på siden "Annonceaktiver".
    • Du kan også klikke på forhåndsvisningsfanerne for at se, hvordan din annonce kommer til at se ud i Google Maps eller på Displaynetværket, Søgenetværket eller YouTube.
  6. Klik på blyantikonet (Rediger) oven for listen over aktiver for at foretage redigering.
  7. På siden "Annonceaktiver" kan du redigere, erstatte eller fjerne et hvilket som helst aktiv, f.eks. følgende:
    • Endelig webadresse
    • Vist sti
    • Overskrift
    • Beskrivelse
    • Opfordring til handling
    • Billeder
    • Videoer
  8. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan redigerer du målgrupper

Vi anbefaler, at du målretter din lokale kampagne mod en bred målgruppe. Lokale kampagner optimeres automatisk til offlinekonverteringer.  Specifikke målgrupper kan tilføjes med henblik på observation (anbefales) eller som filtre.

1. Klik på Målgrupper på sidemenuen for at se målgruppelisterne for din kampagne.
  2. Klik på blyantikonet (Rediger) eller på Målgrupper nederst.
  3. Klik på blyantikonet (Rediger) for at gennemse dine annoncegrupper.
  4. Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en af annoncegruppens målgrupper.
  5. Klik på Gem.

Sådan ekskluderer du geografiske steder

Geografisk radiusmålretning vil blive udledt baseret på de fysiske virksomhedsadresser, der er angivet for din kampagne. Hvis det er nødvendigt, kan du udelukke bestemte geografiske steder fra din kampagne.

1. Klik på navnet på den kampagne eller kampagnetype, du vil ekskludere, i navigationspanelet.
  2. Klik på Steder på sidemenuen for at se og redigere kampagnens steder.
  3. Klik på fanen Ekskluderet for at få vist din kampagnes ekskluderede steder.
  4. Klik på blyantikonet (Rediger) eller Rediger steder for at ekskludere steder.
  5. Udfyld feltet "Angiv steder, der skal ekskluderes", og vælg steder på den liste, der udfyldes, når du begynder at indtaste.
    • Klik på Tilføj flere steder på én gang for at ekskludere flere steder. Du kan angive én by, ét postnummer, ét land osv. pr. linje. Klik derefter på Søg for at finde det specifikke sted. Derefter kan du klikke på Ekskluder for hvert sted for at ekskludere eller på Ekskluder alle for at ekskludere alle resultater fra din søgning.
  6. Klik på Gem for at bekræfte et sted og føje det til listen.

Sådan redigerer du en stedbaseret gruppe i en kampagne

1. Klik på navnet på den kampagne eller kampagnetype, du vil redigere en stedbaseret gruppe for, i navigationspanelet.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen.
  3. Klik på kortet Stedtype for at udvide det.
  4. Klik på rullemenuen ud for "Vælg steder til denne kampagne", og vælg Brug stedbaserede grupper.
  5. Angiv stedbaserede grupper til kampagnen ved at vælge Brug stedbaserede grupper eller Opret en stedbaseret gruppe.
    • Hvis du vælger "Brug stedbaserede grupper":
      1. Brug søgefeltet til at søge efter de grupper, du vil anvende.
      2. Vælg de grupper, der skal anvendes, ved at markere afkrydsningsfeltet ud for hver gruppes navn.
      3. Klik på Gem.
    • Hvis du vælger "Opret en stedbaseret gruppe":
      1. Navngiv gruppen ved at indtaste et navn i feltet "Navn på stedbaseret gruppe".
      2. Brug søgefeltet til at søge efter steder til din nye gruppe.
      3. Vælg steder til gruppen ved at markere afkrydsningsfeltet ud for hvert sted.
      4. Klik på Gem for at oprette gruppen og anvende den på din kampagne.