Rediger din lokale kampagne

Når du har konfigureret en lokal kampagne, kan du annoncere for din butik på mange af Googles netværk. Det kan også være, at du vil foretage ændringer med henblik på at øge din kampagnes effektivitet eller tilpasse den på grund af ændrede virksomhedsbehov.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du gennemgår og redigerer indstillingerne for din kampagne.

Sådan får du adgang til din kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen for at se en fuldstændig liste over dine Google Ads-kampagner.
  3. Klik på din lokale kampagnes navn på denne liste for at få en oversigt over den.

Sådan ændrer du kampagneindstillinger

1. Klik på Indstillinger for at se og redigere de driftsrelaterede parametre, du konfigurerede, da du oprettede din kampagne.
  2. Klik på en af kategorierne for at udvide det pågældende kort.
  3. Vælg de ønskede muligheder, eller angiv nye værdier. Disse indstillinger omfatter følgende:
    • Kampagnenavn
    • Status
    • Sprog
    • Budgivningsstrategi
    • Budget
    • Start- og slutdato
  4. Klik på Gem nederst til højre på kortet for at anvende de nye indstillinger.
  5. Gentag trin 2-4 for hver indstilling, du vil ændre.

Sådan redigerer du aktiver

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Lokale kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen.
  4. Klik på navnet på den annoncegruppe, hvis aktiver du vil redigere.
  5. Du kan få et overblik over dine aktiver og gennemgå dem på siden "Annonceaktiver".
    • Du kan også klikke på forhåndsvisningsfanerne for at se, hvordan din annonce kommer til at se ud i Google Maps eller på Displaynetværket, Søgenetværket eller YouTube.
  6. Klik på blyantikonet Rediger oven for listen over aktiver for at foretage redigering.
  7. På siden "Annonceaktiver" kan du redigere, erstatte eller fjerne et hvilket som helst aktiv, f.eks. følgende:
    • Endelig webadresse
    • Vist sti
    • Overskrift
    • Beskrivelse
    • Opfordring til handling
    • Billeder
    • Videoer
  8. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan redigerer du målgrupper

Vi anbefaler, at du målretter din lokale kampagne mod en bred målgruppe. Lokale kampagner optimeres automatisk til offlinekonverteringer, og der kan tilføjes specifikke målgrupper med henblik på observation (anbefales) eller som filtre.

1. Klik på Målgrupper på sidemenuen for at se målgruppelisterne for din kampagne.
  2. Klik på blyantikonet Rediger eller på Målgrupper nederst.
  3. Klik på blyantikonet Rediger for at gennemse dine annoncegrupper.
  4. Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en af annoncegruppens målgrupper.
  5. Klik på Gem.

Sådan ekskluderer du geografiske steder

Geografisk radiusmålretning udledes ud fra de virksomhedsadresser, du har angivet for din kampagne. Om nødvendigt kan du vælge at ekskludere bestemte geografiske steder fra din kampagne.

1. Klik på Steder for at se og redigere de steder, der er ekskluderet fra din kampagne.
  2. Klik på blyantikonet Rediger eller Rediger steder for at ekskludere steder.
  3. Udfyld feltet "Angiv steder, der skal målrettes mod", og vælg steder på den liste, der udfyldes, når du begynder at indtaste.
  4. Klik på Gem for at bekræfte et sted og føje det til listen.