Actie ondernemen op kaarten op de overzichtspagina

17 augustus 2018

De overzichtspagina biedt een weergave op het hoogste niveau van uw account- en campagneprestaties. Op basis van de informatie die u hier ziet, zijn mogelijk bepaalde wijzigingen in uw account nodig. Sommige typen wijzigingen kunt u voortaan rechtstreeks vanaf de overzichtspagina doorvoeren, waaronder:

• campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden onderbreken of weer activeren,
  • campagnebudgetten bewerken,
  • biedingen voor zoekwoorden en advertentiegroepen bewerken,
  • advertentietekst bewerken,
  • niet-relevante zoektermen uitsluiten door op de kaart Zoekopdrachten uitsluitingszoekwoorden toe te voegen.

Stel dat u meer verkeer wilt genereren via zoekopdrachten voor een bepaald zoekwoord. U klikt dan gewoon op de betreffende term en vervolgens op 'Zoekwoord bewerken', waarna u rechtstreeks vanaf de overzichtspagina uw bod kunt aanpassen.

Zoekwoorden bewerken op de overzichtspagina

Ga naar de overzichtspagina en probeer het uit.