Segmentér opkaldsdata efter opkaldstype

Opkaldstyper, der vises i dine segmenter

• Du kan se "klik for at ringe" fra mobilenheder, opkald fra mobilenheder og manuelle telefonopkald fra bærbare og stationære computere samt tablets. De kategoriseres som "kliktyper" i Google Ads.
  • Rækken "Klik for at ringe – mobil" viser antallet af klik fra opkaldsknapper på mobiltelefoner.
  • Kolonnen "Klik" viser antallet af klik fra opkaldsannoncer på mobilenheder.
  • Kolonnen "Opkald" viser antallet af opkald, der stammer fra disse klik.
  • Rækken "Telefonopkald med manuelt opkald" viser antallet af gange, der manuelt blev ringet op til dit tilpassede Google-viderestillingsnummer fra annoncer på computere eller tablets.

Sådan segmenterer du dine opkald efter opkaldstype

1. Klik på ikonet "Segment" på fanen Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord, og vælg Kliktype på rullemenuen.
  2. Du kan nu se ovenstående kliktyper opført som rækker i din statistiktabel. Hvis du ikke kan se nogen, er det fordi, du ikke har fået klik af den pågældende type.