Hakuverkoston määritelmä

Hakuverkosto on joukko hakuun liittyviä verkkosivustoja, joilla mainoksiasi voidaan näyttää.

Kun mainostat hakuverkostossa, mainoksesi voidaan näyttää hakutulosten vieressä, muilla Google-sivustoilla, kuten Mapsissa, Shoppingissa ja Google Kuvahaussa, sekä Googlen hakukumppaneiden verkkosivustoilla. Hakuverkosto on osa Google-verkostoa. Se on yleisnimitys, jota käytetään kaikista mainosten näyttämiseen käytettävissä olevista verkkosivuista ja sovelluksista.