Xarxa de Cerca: definició

Grup de llocs web relacionats amb la cerca en els quals s'hi poden mostrar els vostres anuncis i les vostres fitxes de producte gratuïtes.

Si anuncieu la vostra empresa a la Xarxa de Cerca, els anuncis es poden mostrar al costat dels resultats de la cerca, en altres llocs de Google (com ara Maps, Shopping o Google Imatges) i als llocs web dels partners de cerca de Google. La Xarxa de Cerca forma part de la Xarxa de Google, el nom que donem a totes les pàgines web i aplicacions en què s'hi poden publicar els anuncis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now