Bruk optimaliseringspoengene dine som rettesnor for kontooptimalisering

2. august 2018

Ved hjelp av optimaliseringspoengene dine, som er tilgjengelige på Anbefalinger-siden, får du en bedre forståelse av optimaliseringspotensialet for kontoen din. Poengene går fra 0 % til 100 %, der 100 % betyr at kontoen kan nå sitt fulle potensial.

Vi gjennomgår viktige aspekter av kampanjene dine for å vurdere hvorvidt de er fullstendig optimalisert, og anbefaler deretter handlinger hvis det finnes rom for forbedringer. Hvis en anbefaling kan ha større innvirkning på resultatene dine, gis den mer vekt i den totale poengsummen din.

Optimaliseringspoengene omfatter flere aspekter av kampanjen din, inkludert følgende:

• Bud og budsjetter
  • Annonser og utvidelser
  • Søkeord og målretting
  • Reparasjoner

Optimaliseringsresultat

Optimaliseringspoeng beregnes i sanntid, og det tas hensyn til variabler som følgende:

• Statistikk, innstillinger og status for kontoen din og kampanjene dine
  • Den relevante effekten av tilgjengelige anbefalinger
  • Loggen for de siste anbefalingene
  • Trender i økosystemet for annonser

Bruk anbefalinger for å forbedre poengsummen din

Forbedre kontoen din ved å sjekke optimaliseringspoengene dine og implementere anbefalinger som oppfyller forretningsmålene dine.

Eksempel:

• Mango, en internasjonal forhandler, tok i bruk anbefalinger for smart budgivning og genererte 59 % flere konverteringer og 22 % høyere avkastning på annonsekostnadene (ROAS).
  • Koch Ford, en stor bilforhandler i Canada, tok i bruk anbefalinger for mål-CPA-budgivning og genererte 77 % flere konverteringer samtidig som de reduserte CPA-en med 34 %.

Merk: Optimaliseringsresultatet vises bare for aktive søkekampanjer. Optimaliseringsresultatet påvirker ikke beregningen av kvalitetspoeng eller annonserangering.

Skrevet av Blake Reese, Senior Product Manager for optimalisering