Om bedriftsinformasjonen din

Dette innholdet gjelder for Google Partners-delen i Google Ads. Klikk her for å finne innhold som gjelder for Google Partners-portalen.

For å delta i Google Partners må du oppgi postadressen til bedriften og nettadressen til bedriftens nettsted. Google kan sende deg post til postadressen til bedriften, og nettadressen til nettstedet ditt forteller Google hvor du viser det dynamiske Partners-merket. Bedriftsnavnet, postadressen til bedriften og nettadressen til bedriftens nettsted blir deretter lagret i Google Partners-kontoen din.

Slik kan du se eller redigere bedriftsinformasjonen din:

1. Klikk på fanen for Partners-programmet i managerkontoen din.
  2. Klikk på Se detaljer på «Informasjon om bedriften»-kortet.
  3. Klikk på pilene for hver del, og gjør endringer ved behov.
  4. Klikk på Lagre.

Du kan når som helst reservere deg mot å motta fysisk post. Sånn gjør du det:

1. Klikk på «Partners-programmet»-fanen i managerkontoen din.
  2. Klikk på Se detaljer på «Informasjon om bedriften»-kortet.
  3. Klikk på Postadresse-pilen.
  4. Velg «Ikke send e-post til denne adressen».
  5. Klikk på Lagre.