Om bedriftsinformasjonen din

Hvis du vil delta i Google Partners, må du oppgi den obligatoriske informasjonen om bedriften din. Informasjonen du oppgir, lagres i Google Partners-kontoen din.

Slik kan du se eller redigere bedriftsinformasjonen din:

1. Klikk på «Partners-programmet»-fanen i managerkontoen din.
  2. Klikk på Se detaljer på «Informasjon om bedriften»-kortet.
  3. Klikk på pilene for hver del, og gjør endringer etter behov.
  4. Klikk på Lagre.

Du kan når som helst reservere deg mot å motta fysisk post. Sånn gjør du det:

1. Klikk på «Partners-programmet»-fanen i managerkontoen din.
  2. Klikk på Se detaljer på «Informasjon om bedriften»-kortet.
  3. Klikk på Postadresse-pilen.
  4. Velg «Ikke send post til denne adressen».
  5. Klikk på Lagre.