Over uw bedrijfsgegevens

Deze content is van toepassing op het gedeelte Google Partners in Google Ads. Klik hier om content te bekijken die van toepassing is op de Google Partners-portal.

Als u aan Google Partners wilt deelnemen, moet u het postadres en de website-URL van uw bedrijf opgeven. Google stuurt mogelijk post naar het postadres van uw bedrijf en uw website-URL vertelt Google waar u de dynamische Partner-badge wilt weergeven. De naam, het postadres en de website-URL van uw bedrijf worden vervolgens opgeslagen in uw Google Partners-account.

U kunt als volgt uw bedrijfsgegevens bekijken of bewerken:

1. Klik in uw manageraccount op het tabblad 'Partners-programma'.
  2. Ga naar de kaart 'Bedrijfsgegevens' en klik op Informatie weergeven.
  3. Klik op de pijlen voor elk gedeelte en breng waar nodig wijzigingen aan.
  4. Klik op Opslaan.

U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen geen fysieke post meer te ontvangen. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Klik in uw manageraccount op het tabblad 'Partners-programma'.
  2. Ga naar de kaart 'Bedrijfsgegevens' en klik op Informatie weergeven.
  3. Klik op de pijl Postadres.
  4. Selecteer 'Post niet naar dit adres verzenden'.
  5. Klik op Opslaan.