Yrityksen tiedot

Tämä sisältö koskee Google Adsin Google Partners ‑osiota. Jos haluat löytää Google Partners ‑portaalia koskevaa sisältöä, klikkaa tästä

Google Partners ‑ohjelmaan osallistuminen edellyttää, että toimitat yrityksesi postiosoitteen ja sivuston URL-osoitteen. Google saattaa lähettää postia yrityksen postiosoitteeseen, ja sivuston URL-osoite kertoo Googlelle, minne dynaaminen Partners-tunnus tulee näkyville. Yrityksesi nimi, postiosoite ja sivuston URL-osoite tallennetaan Google Partners ‑tilillesi.

Voit katsoa tai muokata yrityksesi tietoja seuraavasti:

1. Valitse hallinnoijan tililtäsi Partners-ohjelma-välilehti.
  2. Valitse Yrityksen tiedot ‑kortista Näytä tiedot.
  3. Klikkaa kunkin osion nuolta ja tee tarvittavat muutokset.
  4. Valitse Tallenna.

Voit estää fyysisen postin lähettämisen yrityksellesi milloin tahansa. Tee näin:

1. Valitse hallinnoijan tililtäsi Partners-ohjelma-välilehti.
  2. Valitse Yrityksen tiedot ‑kortista Näytä tiedot.
  3. Klikkaa Postiosoite-nuolta.
  4. Valitse Älä lähetä postia tähän osoitteeseen.
  5. Valitse Tallenna.