Om dine virksomhedsoplysninger

Dette indhold gælder for Google Partners-sektionen i Google Ads. For at finde indhold, der gælder for Google Partners-portalen, skal du klikke her

For at deltage i Google Partners skal du angive virksomhedens postadresse og webadresse. Google kan sende post til virksomhedens postadresse, og webadressen fortæller Google, hvor du viser det dynamiske Partner-badge. Virksomhedens navn, postadresse og webadresse gemmes derefter på din Google Partners-konto.

Sådan kan du se eller redigere dine virksomhedsoplysninger:

1. Klik på fanen Partnerprogram på din managerkonto.
  2. Klik på Se detaljer på kortet "Virksomhedsoplysninger".
  3. Klik på pilene for hver sektion, og foretag ændringer efter behov.
  4. Klik på Gem.

Du kan når som helst fravælge at modtage fysisk post. Sådan gør du:

1. Klik på fanen Partnerprogram på din managerkonto
  2. Klik på Se detaljer på kortet "Virksomhedsoplysninger".
  3. Klik på Postadresse-pilen.
  4. Vælg "Send ikke post til denne adresse."
  5. Klik på Gem.