Tietoja yhdistelmäsegmenteistä

Yhdistelmäsegmentit on tehokas kohdistustapa, jonka avulla voit yhdistellä erilaisia segmenttimääritteitä, kuten yksityiskohtaisia demografisia tietoja ja asiasta kiinnostuneita yleisöjä, ja luoda "persoonia", jotka edustavat kohdesegmenttiesi osia.

Voit luoda haluamasi määrän persoonia kuvastamaan erityyppisiä käyttäjiä, jotka saattavat käyttää tuotteitasi tai palveluitasi tai käydä verkkosivustollasi. Luomalla persoonia käyttäjien taustojen, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan voit varmistaa, että saat kohdistettua mainontasi juuri oikeille asiakkaille oikeaan aikaan.

Yhdistelmäsegmenttien avulla voit yhdistellä eri segmenttejä ja esittää näin mahdollisimman monta eri mainostajapersoonaa. Oletetaan esimerkiksi, että haluat kohdistaa mainoksesi ulkoilusta kiinnostuneille käyttäjille (asiasta kiinnostunut segmentti) tai auton ostoa harkitseville käyttäjille (ostoaikeissa oleva segmentti). Yhdistelmäsegmenttejä käyttämällä voit yhdistää nämä ja kohdistaa katumaasturimainoksesi sellaisille ulkoilusta kiinnostuneille käyttäjille, jotka haluavat myös ostaa auton. Jos et käyttäisi yhdistelmäsegmenttejä, mainoksesi voisi myös näkyä käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoilusta mutta eivät harkitse auton ostamista, tai käyttäjille, jotka harkitsevat auton ostamista mutta eivät pidä ulkoilusta.

Yhdistelmäsegmenttien avulla voit yhdistää mitä tahansa ehtoja, kuten kodin omistamiseen liittyviä tarkkoja demografisia tietoja, elämäntapahtumia ja datasegmenttejäsi.

Yhdistelmäsegmentti-raportit

Yleisösegmentti-raporteista näet, millaisia tuloksia tietty segmentti on tuottanut kampanjassa. Yhdistelmäsegmentti-raporteista puolestaan näet kunkin yhdistelmäsegmentin impressiot ja katselukerrat, jotta voit arvioida sen tuloksia.

Yhdistelmäsegmentti-raportin katsominen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Yleisön hallinnointi.
  4. Valitse yläpalkista Yhdistelmäsegmentit.
  5. Klikkaa Käytä.