Om rapporten Søgetermer for dynamiske søgeannoncer

Rapporten Søgetermer er en liste over søgetermer, som mange personer har brugt, og som har resulteret i, at din annonce er blevet vist. Du kan bruge rapporten Søgetermer for dynamiske søgeannoncer til at se effektiviteten af de søgetermer, der har aktiveret visning af dine dynamiske søgeannoncer, de overskrifter, der er genereret for dine annoncer, mens brugerne ser dem, og effektiviteten for de landingssider, hvor dine annoncer vises. Du kan også bruge denne rapport til at optimere din kampagne og undgå, at ineffektive søgetermer eller landingssider aktiverer visning af dine annoncer.

Se rapporten Søgetermer for dynamiske søgeannoncer

Rapporten Søgetermer viser dig, hvor kunderne bliver ført hen, når de klikker på din annonce. Hvis en søgeterm eller landingsside ikke er effektiv, kan du ekskludere den.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapport i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgetermer.
  4. Gå til den kampagne eller annoncegruppe, rapporten Søgetermer skal vises for.
  5. Som standard vises rapportens landingsside. Øverst til højre kan du skifte mellem 3 visninger af rapporten Søgetermer. Du kan se din kampagnes effektivitet efter:
    • Søgetermer og landingsside
    • Landingsside
    • Søgetermer

Se effektiviteten af søgetermer og landingssider

Dette er standardvisningen. Med rapportvisningen Søgeterm og landingsside kan du se effektiviteten af de søgetermer, der har aktiveret visning af dine dynamiske søgeannoncer, og effektiviteten af de landingssider, du viser annoncer på.

1. Klik på rullemenuen "Søgetermer til dynamiske søgeannoncer og landingsside" øverst til højre i tabellen.
  2. Klik på Søgeterm og landingsside.
    • Hvis der er ineffektive landingssider eller søgetermer, og du gerne vil stoppe med at vise annoncer for dem, kan du tilføje en ekskludering. Markér afkrydsningsfeltet ud for den søgeterm eller landingsside, der skal ekskluderes, og klik derefter på Tilføj som negativt søgeord eller Tilføj som negativ webadresse.

Se landingssidernes effektivitet

Den webadresse for landingsside, der vises i rapporten Søgetermer, er den endelige webadresse efter omdirigeringer. Visningen af landingssiderapporten giver dig mulighed for at se effektiviteten af de webadresser, der er blevet vist som landingssider for dine annoncer.

1. Klik på rullemenuen "Søgetermer til dynamiske søgeannoncer og landingsside" øverst til højre i tabellen.
  2. Klik på Landingsside.
    • Hvis der er ineffektive landingssider, og du gerne vil forhindre, at der bliver vist annoncer for disse landingssider, skal du markere afkrydsningsfeltet til venstre for de sider, der skal ekskluderes, og derefter klikke på Tilføj som negativ webadresse på den blå bjælke over tabellen.

Se effektiviteten af søgetermer

Rapporten Søgetermer viser effektiviteten af søgetermer, der har aktiveret visning af dine dynamiske søgeannoncer.

1. Klik på rullemenuen "Søgetermer til dynamiske søgeannoncer og landingsside" øverst til højre i tabellen.
  2. Klik på Søgetermer.
    • Hvis der er ineffektive søgetermer, og du gerne vil forhindre, at de aktiverer visning af annoncer, skal du markere afkrydsningsfeltet til venstre for de søgetermer, der skal ekskluderes, og derefter klikke på Tilføj som negativt søgeord på den blå bjælke oven for tabellen.

Bemærk! Du kan bruge disse data til at finde frem til de sektioner på dit website, som du er mest interesseret i at øge trafikken til. Hvis en af de sider, du viser annoncer på, er særligt effektiv, kan du vælge at oprette målet "Webadressen er" og forhøje dit bud for den pågældende side for at opnå endnu mere trafik.

Optimering af investeringsafkastet

Rapporten Søgetermer kan sorteres på forskellige måder, alt efter hvordan du måler dit investeringsafkast (ROI, return on investment).

• Hvis du bruger konverteringssporing, kan du sortere rapporten ved hjælp af kolonnen "Konverteringer" for at se, hvilke sider der sikrer dig flest konverteringer. På den måde kan du finde frem til de sider, der er mest interessante for kunderne eller sikrer dig flest konverteringer.
  • Hvis du ikke bruger konverteringssporing, kan du sortere rapporten ved hjælp af kolonnen "Antal klik".
  • I rapporten Landingsside kan du se, hvilken side kunderne videresendes til, når de klikker på din annonce. Disse data kan du bruge til at finde frem til de sektioner på dit website, som du er mest interesseret i at øge trafikken til. Hvis en af de sider, du viser annoncer på, er særligt effektiv, kan du vælge at oprette målet "Webadressen er" og forhøje dit bud for den pågældende side for at opnå endnu mere trafik.

Afhængigt af dine mål for investeringsafkast kan du prøve at føje disse sider til din kampagne og angive specifikke bud.

Avancerede tips

Den webadresse for landingsside, der rapporteres i rapporten Søgetermer, er den endelige webadresse efter omdirigeringer. Hvis du f.eks. målretter mod en "udsolgt"-side, der omdirigerer til startsiden, viser denne rapport startsiden.
I rapporten "Søgetermer og landingsside" kan du tilføje kolonner for at vise attributterne "Webadresse til side" og "Signal for lokation":
  • Webadresse til side: Dette viser webadressen fra sidefeedet for dynamiske søgeannoncer, der matchede søgetermen, så den kunne vises. Hvis et webadressen for et sidefeed, f.eks. www.eksempel.dk/abc, omdirigerer til www.eksempel.dk, returnerer feltet for sidens webadresse www.eksempel.dk.
Bemærk! Der er en grænse på 100 sidefeeds pr. konto.
  • Signal for lokation: Dynamiske søgeannoncer tager højde for brugernes lokationssignaler. Kolonnen Signal for lokation angiver, om et lokationssignal er blevet brugt til at matche en søgeterm, selvom brugeren ikke direkte har søgt efter stedet. Hvis en bruger i København f.eks. søger efter "fast ejendom", kan dynamiske søgeannoncer vise en webside, der indeholder temaer om boliger i København, selvom brugeren ikke eksplicit har inkluderet "København" i søgetermen.
Tip! Vi anbefaler, at du ser dine data for dynamiske søgeannoncer i rapporten Søgetermer for dynamiske søgeannoncer i stedet for den generelle rapport om søgeord. Dynamiske søgeannoncer bruger ikke matchtyper, så termer for dynamiske søgeannoncer vises altid som "Eksakt match" i rapporten Søgetermer.