Sobre l'informe de termes de cerca dels anuncis dinàmics de cerca

L'informe de termes de cerca és una llista de termes de cerca que han utilitzat un nombre significatiu de persones i que han fet que es mostri el vostre anunci. Podeu utilitzar aquest informe per consultar el rendiment dels termes de cerca que han activat els vostres anuncis dinàmics de cerca, els títols que es generen per als anuncis mentre els usuaris els veuen i el rendiment de les pàgines de destinació en què es mostren els anuncis. També podeu utilitzar aquest informe per optimitzar la campanya i impedir que les cerques o les pàgines de destinació amb un rendiment baix activin els vostres anuncis.

Consultar l'informe de termes de cerca dels anuncis dinàmics de cerca

L'informe de termes de cerca us mostra cap a on són dirigits els clients quan fan clic al vostre anunci. Si un terme de cerca o una pàgina de destinació no tenen un bon rendiment, podeu excloure'ls.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Termes de cerca.
  4. Aneu a la campanya o al grup d'anuncis dels quals vulgueu consultar un informe de termes de cerca.
  5. De manera predeterminada, es mostrarà la visualització de pàgina de destinació de l'informe. A l'extrem superior dret, podeu commutar entre tres visualitzacions de l'informe de termes de cerca. Podeu consultar el rendiment de la campanya per:
    • Termes de cerca i pàgina de destinació
    • Pàgina de destinació
    • Termes de cerca

Consultar el rendiment dels termes de cerca i de les pàgines de destinació

Aquesta és la visualització predeterminada. L'informe de termes de cerca i pàgines de destinació mostra el rendiment dels termes que han activat els vostres anuncis dinàmics de cerca, així com el rendiment de les pàgines de destinació en què es difonen els vostres anuncis.

1. Feu clic al menú desplegable "Termes de cerca i pàgina de destinació d'anuncis dinàmics de cerca" situat a l'extrem superior dret de la taula.
  2. Feu clic a Termes de cerca i pàgina de destinació.
    • Si hi ha pàgines de destinació o termes de cerca que no tenen un bon rendiment i voleu deixar de difondre anuncis relacionats amb aquests termes o pàgines, podeu afegir una exclusió. Marqueu la casella que hi ha al costat del terme de cerca o de la pàgina de destinació que voleu excloure i, tot seguit, feu clic a Afegeix com a paraula clau negativa o a Afegeix com a URL negatiu.

Consultar el rendiment de les pàgines de destinació

L'URL de la pàgina de destinació que s'indica a l'informe de termes de cerca és l'URL al qual s'arriba després de les redireccions. L'informe de pàgines de destinació mostra el rendiment dels URL que s'han fet servir com a pàgines de destinació dels vostres anuncis.

1. Feu clic al menú desplegable "Terme de cerca i pàgina de destinació d'anuncis dinàmics de cerca" que hi ha a l'extrem superior dret de la taula.
  2. Feu clic a Pàgina de destinació.
    • Si hi ha pàgines de destinació que no tenen un bon rendiment i voleu deixar de difondre anuncis per a aquestes pàgines, marqueu la casella que hi ha a l'esquerra de les pàgines que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Afegeix com a URL negatiu a la barra blava que hi ha a sobre de la taula.

Consultar el rendiment dels termes de cerca

L'informe de termes de cerca mostra el rendiment dels termes de cerca que han activat els vostres anuncis dinàmics de cerca.

1. Feu clic al menú desplegable "Terme de cerca i pàgina de destinació d'anuncis dinàmics de cerca" que hi ha a l'extrem superior dret de la taula.
  2. Feu clic a Termes de cerca.
    • Si hi ha termes de cerca que no tenen un bon rendiment i voleu deixar de difondre anuncis per a aquests termes, marqueu la casella que hi ha a l'esquerra dels termes de cerca que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Afegeix com a paraula clau negativa a la barra blava que hi ha a sobre de la taula.

Nota: amb aquesta informació, podeu identificar les seccions del vostre lloc web en què voleu centrar el trànsit. Per exemple, si una de les pàgines en què difoneu anuncis té un bon rendiment, podeu crear una segmentació del tipus "L'URL és" i incrementar l'oferta per a aquesta pàgina específica, a fi d'intentar generar encara més trànsit.

Optimitzar el ROI

En funció de com mesureu el retorn de la inversió (ROI), podeu ordenar l'informe de termes de cerca d'una manera o d'una altra.

• Si utilitzeu el seguiment de conversions, podeu ordenar-lo mitjançant la columna "Conversions" per tal de saber quines pàgines us proporcionen més conversions. Així, podeu identificar les pàgines que són més atractives per als clients o que és més probable que generin conversions.
  • Si no feu servir el seguiment de conversions, podeu ordenar l'informe mitjançant la columna "Clics".
  • L'informe de pàgines de destinació us mostra on enviem els clients quan fan clic al vostre anunci. Amb aquesta informació, podeu identificar les seccions del vostre lloc web en què voleu centrar el trànsit. Per exemple, si una de les pàgines en què difoneu anuncis té un bon rendiment, podeu crear una segmentació del tipus "L'URL és" i incrementar l'oferta per a aquesta pàgina específica, a fi d'intentar generar encara més trànsit.

Segons els vostres objectius de ROI, podeu provar d'afegir aquestes pàgines a la campanya i de definir ofertes específiques.

Consells avançats

L'URL de la pàgina de destinació que s'indica a l'informe de termes de cerca és l'URL final al qual s'arriba després de les redireccions. Per exemple, si orienteu els anuncis a una pàgina d'existències exhaurides que redirigeix a la pàgina d'inici, aquest informe mostrarà la vostra pàgina d'inici.
A l'informe de termes de cerca i al de pàgines de destinació, podeu afegir columnes per mostrar els atributs "URL de la pàgina" i "Senyal d'ubicació":
  • URL de la pàgina: mostra l'URL del feed de pàgines dels anuncis dinàmics de cerca que coincideix amb el terme de cerca per poder difondre anuncis. Per exemple, si l'URL del feed de pàgines www.example.com/abc redirigeix a www.example.com, el camp d'URL de la pàgina tornarà www.example.com.
Nota: hi ha un límit de 100 feeds de pàgines per compte.
  • Senyal d'ubicació: els anuncis dinàmics de cerca tenen en compte els senyals d'ubicació dels usuaris. La columna "Senyal d'ubicació" indica si s'ha utilitzat un senyal d'ubicació per cercar coincidències amb un terme de cerca, encara que l'usuari no hagi cercat directament la ubicació. Per exemple, si un usuari de Barcelona cerca "béns immobles", els anuncis dinàmics de cerca poden difondre una pàgina web sobre habitatges de Barcelona encara que l'usuari no inclogui explícitament "Barcelona" al terme de cerca.
Consell: us recomanem que consulteu les dades dels anuncis dinàmics de cerca a l'informe de termes de cerca d'aquests anuncis, en lloc de consultar l'informe general de termes de cerca de paraules clau. Els anuncis dinàmics de cerca no utilitzen tipus de concordança, de manera que els termes dels anuncis dinàmics de cerca sempre es mostren com a "Concordança exacta" a l'informe de termes de cerca.