Sådan opgraderer du webadresser med omdirigeringer på tværs af domæner

Tilføj suffiks for endelig webadresse

Med feltet "Suffiks for endelig webadresse" i Google Ads kan du indtaste parametre, som placeres efter webadressen for din landingsside, så du kan spore oplysninger om, hvor brugerne går hen, efter de har klikket på din annonce. Suffiks for endelig webadresse kan anvendes på konto-, kampagne-, annonce-, annoncegruppe-, dynamiske annoncemål- og søgeordsniveau.

I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du tilføjer suffiks for en endelig webadresse på disse forskellige niveauer.

Sådan bruger du suffiks for endelig webadresse

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Tilføj suffiks i endelig webadresse på kontoniveau

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på "Sporingsskabelon".
  4. Angiv parametre i feltet "Suffiks i endelig webadresse".
  5. Klik på Gem.

Tilføj suffiks i endelig webadresse på kampagneniveau

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på blyantikonet Rediger, når det vises i kolonnen "Sporingsskabelon".
  6. Indtast parametrene i feltet "Suffiks i endelig webadresse".
  7. Klik på Gem.

Tilføj suffiks i endelig webadresse på annonceniveau

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Hold markøren over en af annoncerne, og klik på blyantikonet Rediger, når det vises.
  5. Klik på Rediger.
  6. Udvid Indstillinger for annoncewebadresse (avanceret).
  7. Angiv parametre i feltet "Suffiks i endelig webadresse".

Tilføj suffiks i endelig webadresse på annoncegruppe- eller søgeordsniveau eller niveauet for dynamiske annoncemål

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på siden Annoncegrupper i rullemenuen "Kampagner" eller på Dynamiske annoncemål eller Søgeord i rullemenuen "Målgrupper, søgeord og indhold".
  3. Klik på blyantikonet Rediger, når det vises i kolonnen "Sporingsskabelon".
  4. Angiv parametre i feltet "Suffiks i endelig webadresse".
  5. Klik på Gem.
Bemærk! Klik på Rediger kolonner i tabelvisningen Annoncegrupper, og tilføj kolonnerne "Sporingsskabelon" og "Endelig webadresse". Klik derefter på blyantikonet Rediger i de nyligt tilføjede kolonner for den annoncegruppe, du vil ændre.

Tilføj et suffiks i den endelige webadresse på undersidelinkniveau

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på linket "Aktivtype", og vælg Aktiv til undersidelink.
  5. Hold markøren over et af aktiverne, og klik på blyantikonet Rediger, når det vises.
  6. Udvid Indstillinger for undersidelink til webadresse (avanceret).
  7. Indtast parametrene i feltet "Suffiks i endelig webadresse".
  8. Klik på Gem.

Eksempel

Annonceret webadresse: example.com
Sporingsskabelon: tracker.com/redirect={lpurl}
Suffiks i endelig webadresse: x=y
Hvad sker der?

• Med Parallel Tracking: Når en person klikker på din annonce, omdirigeres vedkommende først til https://example.com/?x=y, mens sporingen behandles i baggrunden. Få flere oplysninger om Parallel Tracking.
  • Med almindelig fortløbende sporing: Når en person klikker på denne annonce, omdirigeres vedkommende først til tracker.com/redirect={lpurl}, før vedkommende havner på https://example.com/?x=y.