Managerkontoer i den nye utgaven av Google Ads

Eksklusive funksjoner i managerkontoer

I tillegg til de fleste funksjonene du er vant til å bruke i managerkontoer, er disse nye funksjonene nå tilgjengelige:

• Du kan finne informasjon om alle kontoene dine på den nye Kontoer-siden.
  • Oversikt-siden kan du se et sammendrag av resultatdataene for administrerte kontoer.
  • Valutaomregning: for kontoer som bruker en annen valuta enn managerkontoen.
  • Hierarkisk visning: Her kan du se kontostrukturen din i sin helhet.
  • Du kan avslutte administrerte kontoer direkte fra managerkontoen din.
  • Du kan se alle tilgjengelige anbefalinger i de administrerte kontoene dine på den nye Anbefalinger-siden.

Andre fordeler

Basert på tilbakemeldingene vi har fått fra brukere som deg, har vi utviklet en ny og enda mer brukervennlig utgave av Google Ads.  I tillegg til de nye funksjonene ovenfor har vi også gjort følgende forbedringer:

• Helsidevisning av tabeller: Man kan nå enkelt se data ved å åpne tabeller i helsidevisning og skjule navigasjonsradene.
  • Bytt fra én konto til en annen: Kontovelgeren er nå plassert øverst på siden, slik at det er enkelt å bytte fra én konto til en annen.
  • Standard tilpasset startside: Du kan nå tilpasse startsiden din ved å velge hvilke resultatmoduler du ønsker å se.
  • Egendefinerte kolonner på annonse- og søkeordnivå: Du kan lagge inn de egendefinerte kolonnene du allerede har lagret i kontoen din, i Annonser- og Søkeord-delene i kontoen.