Om Brandpåvirkning

Google Brand Lift - Measure Every Moment that Matters

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Værktøjet Brandpåvirkning er ikke tilgængeligt på alle Google Ads-konti. Kontakt din Google-kontorepræsentant for at få oplysninger om, hvordan Brandpåvirkning bruges. Hvis du ikke har fået tildelt en Google-kontorepræsentant, kan du ikke bruge Brandpåvirkning på din konto.

Brandpåvirkning er et gratis værktøj til måling af dine videoannoncers effektivitet, og det kan du bruge til justering og optimering af dine videokampagner.

I Brandpåvirkning er der fokus på metrics såsom annonce-erindring, brandbevidsthed og overvejelse (i stedet for traditionelle metrics som antal klik, eksponeringer eller visninger), og du kan bruge værktøjet som en hjælp til at tilpasse dine kampagner til dine marketingmål. Takket være testmetoden og den store stikprøvestørrelse i Brandpåvirkning kan du få større indsigt i dine kampagners indvirkning på folks opfattelse af dit produkt eller brand.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved Brandpåvirkning og om, hvordan værktøjet fungerer.

Sådan fungerer Brandpåvirkning

Værktøjet Brandpåvirkning er tilgængeligt til instream- og bumperannoncer, der er købt via auktion. Det er i øjeblikket ikke tilgængeligt til outstream- og InFeed-videoannoncer.

For at bruge Brandpåvirkning skal du først oprette et produkt eller brand, der repræsenterer det annoncerede produkt. Du kan forstå det som en gruppering af alle dine kampagner med samme fællesnævner. Det kan være et brand, et produkt, en butik, en tjeneste eller en hvilken som helst anden ting, du vil annoncere for. Ved hjælp af de oplysninger, som du giver os om det annoncerede produkt, hjælper Google dig med at generere et sæt undersøgelsesspørgsmål, som vil blive vist til målgruppen for at måle brandpåvirkningen.

Når dine annoncekampagner begynder at køre, begynder Google at vise dine undersøgelser om brandpåvirkning på YouTube inden starten af en video. Undersøgelserne vises til følgende grupper:

• Personer, der har set dine annoncer
  • Personer, der var kvalificeret til at se dine annoncer, men som ikke fik dem vist

Du kan oprette flere undersøgelser for forskellige metrics, der vil blive vist til brugerne på forskellige tidspunkter. Forskellen i svarene mellem den gruppe, der fik vist dine annoncer, og den gruppe, der ikke gjorde, bestemmer den påvirkning, dine annoncer har på vigtige brandmetrics som f.eks. annonce-erindring, bevidsthed, overvejelse og meget mere.

Om dataene fra undersøgelser om brandpåvirkning

Afhængigt af antallet af undersøgelsesbesvarelser kan du se følgende samlede metrics for brandpåvirkning:

• Brandpåvirkede brugere
  • Pris pr. brandpåvirket bruger
  • Absolut brandpåvirkning
  • Mulighed for brandpåvirkning
  • Relativ brandpåvirkning
  • Referenceværdi for positiv svarprocent
  • Eksponeret positiv svarprocent

Følgende samlede metrics for brandpåvirkning er tilgængelige, når den kampagne, der er knyttet til det annoncerede produkt, starter:

• Undersøgelsesbesvarelser, eksponeret gruppe
  • Referenceværdi for undersøgelsesbesvarelser
  • Alle undersøgelsesbesvarelser