Configurar el mesurament d'increment de notorietat de marca

Brand Lift no està disponible per a tots els comptes de Google Ads. Per utilitzar-ho, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google. Si no teniu representant, no podreu utilitzar Brand Lift al vostre compte.

El mesurament d'increment de notorietat de marca determina l'impacte que tenen els anuncis en la manera com valoren els usuaris el vostre producte o marca. Podeu utilitzar aquests mesuraments per ajustar i millorar les vostres campanyes a fi d'assolir els objectius de màrqueting que us hàgiu marcat.

En aquest article s'explica com podeu configurar el mesurament d'increment de notorietat de marca, definir el producte o la marca en una enquesta de Brand Lift i consultar les dades del mesurament d'increment de notorietat de marca.

Abans de començar

Abans de configurar el mesurament d'increment de notorietat de marca, heu de crear una campanya in-stream (que es pugui ometre o no) o bé una campanya bumper. Més informació sobre els requisits del mesurament d'increment de notorietat de marca

Pressupostos de Brand Lift

Per detectar l'increment generat per les campanyes de vídeo aptes, heu de complir els requisits de pressupost mínim al nivell "Producte" o "Marca". La suma dels pressupostos de totes les campanyes actives en què s'està mesurant el producte o la marca ha de complir aquests requisits de pressupost mínim:

Requisit de pressupost mínim durant 10 dies
Nombre de preguntes mesurades País A País B País C
1 pregunta 5,000 USD 10,000 USD 15,000 USD
2 preguntes 10,000 USD 20,000 USD 30,000 USD
3 preguntes 20,000 USD 60,000 USD $60,000 USD

Nota: tot i que els requisits de pressupost que es mostren aquí estan en dòlars dels Estats Units (USD), s'ajustaran al vostre compte en funció del tipus de moneda que hàgiu definit i de les taxes de canvi.

Pressupost necessari per país

El pressupost mínim necessari per a l'estudi de Brand Lift varia en funció del país. Cada columna "País" de la taula "Pressupost de Brand Lift" anterior mostra el pressupost mínim necessari per mesurar els resultats del país en qüestió. Feu clic en una de les seccions següents per veure els països que corresponen a "País A", "País B" i "País C" de la taula "Pressupost de Brand Lift".

És possible que alguns països de la llista actualment no siguin aptes per a la monetització a YouTube. Tot i que és possible que les campanyes de vídeo es difonguin en països que no admeten la monetització a YouTube, no es garanteix que ho facin. Si la vostra campanya no difon anuncis (o no arriba al pressupost mínim necessari per a l'estudi de Brand Lift) i heu inclòs la campanya a l'estudi de Brand Lift, és possible que es produeixi un error a l'estudi.

País A

• Afganistan
  • Albània
  • Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Andorra
  • Angola
  • Antigua i Barbuda
  • Argentina
  • Armènia
  • Azerbaidjan
  • Bahames
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Barbados
  • Bielorússia
  • Belize
  • Benín
  • Bermuda
  • Bhutan
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Botswana
  • Brasil
  • Brunei
  • Bulgària
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cambodja
  • Camerun
  • Cap Verd
  • Illes Caiman
  • República Centreafricana
  • Txad
  • Xile
  • Xina
  • Colòmbia
  • Comores
  • Illes Cook
  • Costa Rica
  • Costa d'Ivori
  • Xipre
  • República Txeca
  • República Democràtica del Congo
  • Dominica
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Estònia
  • Etiòpia
  • Illes Malvines
  • Estats Federats de Micronèsia
  • Illes Fiji
  • Gabon
  • Geòrgia
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Groenlàndia
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea Bissau
  • Guernsey
  • Guyana
  • Haití
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Iraq
  • Illa de Man
  • Jamaica
  • Jersey
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Kènia
  • Kiribati
  • Kosovo
  • Kuwait
  • Kirguizistan
  • Laos
  • Letònia
  • Líban
  • Lesotho
  • Libèria
  • Líbia
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macau
  • Madagascar
  • Malawi
  • Malàisia
  • Maldives
  • Mali
  • Malta
  • Illes Marshall
  • Mauritània
  • Maurici
  • Mèxic
  • Micronèsia
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Mongòlia
  • Montenegro
  • Marroc
  • Moçambic
  • Birmània
  • Namíbia
  • Nauru
  • Nepal
  • Països Baixos
  • Nova Caledònia
  • Nicaragua
  • Níger
  • Nigèria
  • Niue
  • Macedònia del Nord
  • Illes Mariannes Septentrionals
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palestina
  • Panamà
  • Paraguai
  • Papua Nova Guinea
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Rússia
  • Ruanda
  • Saint Kitts i Nevis
  • San Marino
  • Sâo Tomé i Príncipe
  • Aràbia Saudita
  • Samoa
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Somàlia
  • Illes Salomó
  • Sud-àfrica
  • Sri Lanka
  • Swazilàndia
  • Tadjikistan
  • Tanzània
  • Tailàndia
  • Timor Oriental
  • Togo
  • Tokelau
  • Tonga
  • Trinitat i Tobago
  • Turquia
  • Tunísia
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Uganda
  • Uruguai
  • Uzbekistan
  • Vanuatu
  • Ciutat del Vaticà
  • Vietnam
  • Wallis i Futuna
  • Iemen
  • Zàmbia
  • Zimbàbue

País B

• Àustria
  • Bèlgica
  • Croàcia
  • Djibouti
  • Finlàndia
  • França
  • Polinèsia Francesa
  • Alemanya
  • Grècia
  • Irlanda
  • Israel
  • Martinica
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Sierra Leone
  • Espanya
  • Suècia
  • Taiwan
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Illes Verges nord-americanes

País C

• Austràlia
  • Canadà
  • Dinamarca
  • Itàlia
  • Japó
  • Qatar
  • Corea del Sud
  • Suïssa

Idoneïtat per al mesurament d'increment de notorietat de marca

• La idoneïtat es calcula tenint en compte el pressupost total mínim de campanya corresponent a un període de 10 dies.
  • Quan feu servir el mesurament d'increment de notorietat de marca, podeu marcar la casella "Idoneïtat per al mesurament" que hi ha al costat dret de la pàgina per veure si la selecció de campanyes actual és idònia per al mesurament segons els pressupostos.
  • Tingueu present que a la pàgina Producte o Marca veureu la columna "Estat", que mostra la idoneïtat actual per al mesurament. Aquest estat només representa la idoneïtat actual. L'estat pot presentar un desfasament de diverses hores.

Preguntes de les enquestes de Brand Lift

• Un cop hàgiu triat el producte o la marca, heu de definir les preguntes de l'enquesta que els usuaris veuran a YouTube. Per personalitzar la redacció de les preguntes, podeu fer servir els menús desplegables "Tipus de producte o de marca" i "Acció prevista final".

Exemple

Un anunciant d'automòbils vol mesurar el nombre de persones que tenen intenció de comprar un automòbil després de veure el seu anunci. Quan crea l'enquesta de Brand Lift a Google Ads, l'anunciant tria "Automoció - Producte" com a tipus de producte o de marca i "Comprar" com a acció prevista que vol que els usuaris duguin a terme. En concretar el tipus de producte o de marca i l'acció prevista per a l'enquesta, la pregunta que es crea és específica de l'anunci: "La propera vegada que compreu un vehicle, quin és més probable que trieu?".

• Assegureu-vos que l'ortografia de les respostes de l'enquesta és correcta, ja que les faltes poden fer que Google rebutgi l'enquesta.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear i definir un producte o una marca

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Mesuraments.
  3. Feu clic a Mesurament d'increment de notorietat de marca.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Introduïu el nom del producte o de la marca que esteu promocionant a la campanya. Nota: el nom de producte o de marca que feu servir ha de ser exacte (per exemple, "Google Pixel 4" en lloc de "Pixel") i ha de coincidir amb la resposta preferida de l'enquesta. Si teniu previst publicar diverses enquestes de Brand Lift per a un mateix producte o marca, plantegeu-vos introduir un identificador únic per a cadascuna de les enquestes a fi de distingir-les (per exemple, "Producte - Enquesta 1," "Producte - Enquesta 2," etc.).
  6. Al costat d'"Idioma de l'enquesta", feu clic al menú desplegable i seleccioneu l'idioma de les preguntes de l'enquesta (per exemple, Català). L'idioma que trieu ha de coincidir amb el de l'anunci de vídeo associat a la campanya. Si teniu anuncis de vídeo en diferents idiomes, potser us convé crear diversos productes o marques (un per cada idioma) i associar-los als anuncis de vídeo corresponents.
  7. A sota de "Preguntes de l'enquesta", feu clic als menús desplegables per especificar el tipus de preguntes que es mostraran quan els usuaris vegin l'anunci.
    • Tipus de producte o de marca: seleccioneu un tipus concret de producte o de marca (per exemple, Automoció - Producte).
    • Acció prevista final: seleccioneu una acció concreta que voleu que els usuaris duguin a terme en relació amb el producte o la marca (per exemple, Comprar).
  8. Seleccioneu les mètriques que voleu mesurar a l'enquesta. En podeu triar fins a tres.
    • Record de l'anunci
    • Notorietat
    • Consideració
    • Preferència
    • Intenció de compra
  9. A "Respostes de l'enquesta", introduïu el nom del producte o de la marca i fins a tres noms de producte o marca de la competència. El nom del vostre producte o de la vostra marca ha de ser la resposta preferida de l'enquesta.
  10. Seleccioneu totes les campanyes de vídeo que promocionin el producte o la marca. Nota: el mesurament d'increment de notorietat de marca admet l'associació de cada campanya només a un producte o a una marca. Podeu afegir tantes campanyes com vulgueu a cada producte o marca.
  11. Reviseu les preguntes de l'enquesta a la finestra de previsualització i feu clic a Desa.

Quan seleccioneu la configuració de les preguntes de l'enquesta, al quadre "Idoneïtat per al mesurament" que es mostra al costat dret de la pàgina veureu si l'enquesta en conjunt és apta per al mesurament d'increment de notorietat de marca i si compleix els requisits de pressupost mínim. Si la data d'inici de la campanya és posterior a la d'avui, o si la campanya està en pausa, els pressupostos de campanya associats no es tindran en compte per als requisits de pressupost mínim fins que no arribi la data d'inici o no es reprengui la campanya (moment en el qual el seu estat canviarà a "Apta").

Les enquestes de Brand Lift tarden fins a 48 hores a aprovar-se. Si hi ha problemes de qualitat amb les respostes (per exemple, si alguna resposta conté faltes d'ortografia), o si les respostes infringeixen les polítiques de publicitat de Google, pot ser que rebutgem la vostra enquesta de Brand Lift. Si l'aprovem, es començarà a publicar automàticament tan aviat com es posin en marxa les vostres campanyes.

Consultar les dades del mesurament d'increment de notorietat de marca

Les dades del mesurament d'increment de notorietat de marca estan disponibles a la majoria de taules de Google Ads, com ara "Campanya", "Grup d'anuncis" i "Dades demogràfiques", entre d'altres. També podeu consultar els resultats a la taula "Mesurament d'increment de notorietat de marca" dels nivells "Producte" o "Marca". .

Per veure les dades del mesurament d'increment de notorietat de marca:

1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  2. Feu clic a Modifica les columnes.
  3. Seleccioneu Brand Lift i, tot seguit, feu clic a Aplica.

Segmentar les dades de mesurament per tipus d'increment de notorietat de marca

Per segmentar les dades del mesurament per una mètrica en concret (com ara "Record de l'anunci", "Notorietat", "Consideració", "Preferència" o "Intenció de compra"), feu clic a la icona de segment i seleccioneu Tipus d'increment de notorietat de marca per veure les dades del mesurament corresponents a la mètrica que hàgiu triat.