Sobre el recompte de les respostes i l'increment absolut de les enquestes de Brand Lift

Brand Lift utilitza dades d'enquestes per mesurar la manera com els vostres anuncis influeixen en els usuaris. En totes les campanyes d'anuncis bumper i TrueView in-stream, podeu configurar Brand Lift perquè mostri enquestes als usuaris sobre el vostre producte o marca.

Per poder detectar l'increment amb precisió, cal disposar d'un cert nombre de respostes a les enquestes.

La resta d'aquest article tracta de com Google Ads us mostrarà una estimació de la vostra notorietat de marca per a una mètrica determinada fent servir el vostre recompte de respostes, fins i tot abans que se'n registri un nombre.

Com ho fa Google Ads per mesurar l'increment de notorietat de marca

Google Ads pot delimitar quin increment ha generat la mètrica Brand Lift segons la quantitat de respostes positives a les enquestes entre els usuaris que han vist els vostres anuncis i els que no els han vist. Normalment, calen més respostes per detectar amb precisió quantitats més petites d'increment absolut. Abans que es detecti el vostre increment, podreu veure'n una estimació segons el recompte de respostes que tingueu.

Quan es pot esperar un increment detectable

Consulteu les directrius següents sobre quantes respostes calen per detectar el vostre increment.

• Per a les campanyes d'alt rendiment, podeu esperar detectar l'increment quan rebeu unes 2.000 respostes per mètrica d'increment.
  • Amb el pressupost recomanat mínim, podeu esperar detectar un increment quan rebeu 4.100 respostes per mètrica d'increment.
  • Si la campanya no ha mostrat cap increment un cop assolides les 16.800 respostes per mètrica, pot ser que no pugueu detectar l'increment.
Nota: en general, pot ser que comenceu a veure resultats d'increment quan les enquestes arribin a les 2.000 respostes. Més informació sobre les dades del mesurament d'increment de notorietat de marca

Total de respostes necessàries per mesurar l'increment de notorietat de marca

Per mesurar l'increment de notorietat de marca amb precisió a diversos nivells, el total de recompte de respostes ha d'estar entre un interval concret. Com més petit sigui l'increment absolut, més respostes a l'enquesta es necessitaran per garantir-ne la precisió. La taula següent mostra el total de respostes necessàries, amb un increment absolut detectable concret:

Increment absolut detectable Recompte total de respostes necessàries
Més del 4% De 1.200 a 2.800
3% De 2.800 a 5.000
2% De 5.000 a 11.000
1,5% D'11.000 a 20,000
1% De 20.000 a 45.000
0,5% De 45.000 a 180.000
Menys del 0,5% Més de 180.000

Exemple

En el cas dels percentatges d'increment absolut detectable que no es mencionen al gràfic, pot ser que hàgiu de fer una estimació per esbrinar el recompte total de respostes necessàries.

Suposem que teniu un 0,75% d'increment absolut i voleu saber el nombre de respostes que us calen per detectar l'increment absolut. Una quantitat de 45.000 respostes serien més del que us cal (atès que el requisit mínim per detectar un increment absolut del 0,5% són 45.000 respostes), mentre que 20.000 no serien suficients (ja que el requisit mínim per detectar un increment absolut de l'1% són 20.000 respostes).

Com que el 0,75% queda a mig camí entre l'1% i el 0,5%, us caldria tenir aproximadament entre 20.000 i 45.000 respostes per obtenir un increment absolut detectable del 0,75% (és a dir, unes 33.000 respostes a l'enquesta).

Com més s'acosta a 0 l'increment absolut de la mètrica de Brand Lift, més respostes a l'enquesta calen per mesurar-lo amb precisió. Això es deu al fet que hi ha poca diferència entre les respostes dels usuaris que han vist els vostres anuncis i les dels que no els han vist. Calen més respostes per determinar quina diferència hi ha exactament.