Laskentataulukoiden joukkolähetysten ongelmien korjaaminen

Muutosten tekeminen joukkolähetysten avulla saattaa tuottaa virheitä. Osa näistä virheistä saattaa aiheutua laskentataulukon muotoilusta, tai laskentataulukon sisällössä voi olla virheitä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät muutokset, joita Google Ads ei voinut ottaa käyttöön, ja niitä vastaavat virhesanomat. Artikkelissa on myös ratkaisuja virheiden korjaamiseen.

Joukkolähetyksiin liittyvien virheiden tunnistaminen

1. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  2. Valitse Joukkotoiminnot‑kohdasta Lataukset.
  3. Etsi laskentataulukkosi taulukosta. Jos laskentataulukon lähetyksessä ilmeni virheitä, virheiden määrä näkyy Tulokset-sarakkeessa.
  4. Klikkaa virheiden linkkiä Tulokset-sarakkeessa. Näkyviin tulee sivu, jossa on lisätietoja tiedostolähetyksestäsi.
  5. Klikkaa otsikkoa, jossa virheiden määrä on ilmoitettu, ja lue kunkin virheen syy Tila-sarakkeesta.

Alla olevassa taulukossa on luettelo yleisistä tiedostolähetyksiin liittyvistä virheistä ja ohjeet niiden korjaamiseen.

Virhe

Ratkaisu

Muutokset ovat ristiriitaisia.

Varmista, ettei kukaan muu yritä muokata tiliäsi yhtä aikaa, ja yritä sitten uudelleen.

Tiedoston kohteet eivät ole toimituksellisten sääntöjen mukaisia.

Varmista, että kaikki tiedoston kohteet ovat Google Adsin toimituksellisten sääntöjen mukaisia.

Tiedostosta puuttuu otsikkorivi.

Ladatun tiedoston ensimmäinen rivi on tarkoitettu ainoastaan otsikoille.
Huom. Kun lataat tiedoston Google Adsista, otsikot ovat tiedostossa valmiina.

Sarakkeessa on vääränlaisia tietoja.

Varmista, että antamasi tiedot täyttävät vaatimukset.

Riviltä puuttuu arvo.

Tarkista, että kaikissa pakollisissa sarakkeissa on arvot.

Avainsanoissa on kiellettyjä merkkejä.

Poista avainsanoista kaikki vakiomerkeistä poikkeavat merkit ( ! . @ % , *).

Jokin tunnuksista puuttuu.

Kun lisäät elementin, poista arvo ID-sarakkeesta. Jos teet muutoksia johonkin elementtiin, varmista, että ID-sarakkeen tunnus on oikein ja ettei kokonaisuutta ole poistettu.
Jos lisäät elementin mainosryhmään tai kampanjaan, varmista, että kampanjalla tai mainosryhmällä on kelvollinen tunnus.

Päivitetty URL-osoite ei ole sama kuin aikaisempi kohde-URL.

Lopullisen URL-osoitteen ja seurantamallin on oltava samat kuin kohde-URL. Jos et halua, että ne ovat samat, noudata artikkelin URL-osoitteiden päivittäminen ohjeita.

Lopullista URL-osoitetta ja kohde-URL-osoitetta ei voi käyttää samanaikaisesti. Lopullista URL-osoitetta ja kohde-URL-osoitetta (sivustolinkeissä /SitelinkURL) ei voi käyttää samanaikaisesti. Huom. Suosittelemme käyttämään lopullista URL-osoitetta.

Datajoukon tai syötteen päivittämistä varten on lisättävä Action (Toiminto) ‑sarake.

Taulukossa on oltava ACTION-sarake, jotta voit tehdä muutoksia sivustolinkkeihin ja muihin syötteisiin joukkolatausten avulla. Mahdollisia arvoja ovat SET (aseta), ADD (lisää) tai REMOVE (poista).