Om budgivning for maksimering av påvirkning

Maksimer påvirkning ble avviklet 31. mars 2022.

Med budstrategien maksimer påvirkning kan du optimalisere YouTube-kampanjer med tanke på høyere vurdering. Når du bruker maksimer påvirkning, som er basert på Google AI, fokuserer du på å vise annonsene dine til folk som har høyere sannsynlighet for å vurdere produktet ditt eller merkevaren din. Med budgivning for maksimering av påvirkning får du en høyere økning i merkevarevurdering for hver krone du bruker.

Før du begynner

Du må konfigurere måling av merkevareløft for å bruke budgivning for maksimering av påvirkning. Merkevareløft er tilgjengelig i alle in-stream-formater på YouTube, men budgivning for maksimering av påvirkning kan bare brukes med in-stream-annonser. Finn ut mer om videohandlingskampanjer

Slik fungerer det

I budgivning for maksimering av påvirkning brukes informasjon du oppgir om produktet ditt eller merkevaren din, til å generere innhold som kan benyttes i undersøkelser om merkevareløft. Når du gir oss denne informasjonen, bør du fokusere på et bestemt produkt eller en bestemt merkevare (hvis produktet eller merkevaren f.eks. er Google-assistenten, må du oppgi hele merkevarenavnet, ikke bare «Google»). Ut fra disse opplysningene kan du se samlet rapportering om viktige beregninger for merkevareløft på annonseringsobjektnivå. Sørg for at du setter spørsmålene i undersøkelsen inn i rett kontekst, ved å oppgi så spesifikke opplysninger som mulig.

Slike undersøkelser blir deretter vist til folk som matcher kampanjemålerettingen. Resultatene fra disse undersøkelsene vises i ulike rapporter, for eksempel rapporter inndelt etter kampanje og demografisk informasjon. Finn ut mer om svar på undersøkelser om merkevareløft.

Med budgivning for maksimering av påvirkning brukes svarene på undersøkelsen til å finstemme kampanjemålrettingen, slik at du når ut til de som har større sjanse for å vurdere produktet ditt eller tjenesten din. Det blir så fokusert på å finne også andre som kan vurdere produktet ditt, tjenesten din eller merkevaren din, noe som gir deg en høyere økning i merkevarevurdering per krone du byr.

Når du bruker budgivning for maksimering av påvirkning, er det forventet at avspillingsfrekvensen din (VTR) går ned sammenlignet med om du kjører kampanjer med budgivning basert på kostnad per visning (CPV). Årsaken til dette er at med maksimer påvirkning optimaliseres det for påvirkning, ikke antallet visninger. Undersøkelser viser at selv om en annonse ikke blir sett ferdig, kan påvirkningen økes, spesielt hvis annonsene har lang seertid. Ut fra seertid og rapporteringsberegninger i Active View blir det enklere å forstå annonsers synlighet og hvor mye tid folk bruker på annonsene dine, uavhengig av om annonsene spilles av helt til slutten eller ikke.

Linker til beslektet innhold