Maximize Lift ‑hintatarjousstrategia

Maximize Lift on poistunut käytöstä 31.3.2022.

Maximize Lift on YouTuben hintatarjousoptimointi, jonka avulla voit optimoida kampanjasi harkintaan liittyvää parannusta varten. Maximize Lift ‐strategia käyttää Googlen tekoälyä saadakseen mainoksesi näkymään ihmisille, jotka todennäköisesti harkitsevat brändiäsi tai tuotettasi. Hintatarjousstrategia lisää brändin harkintaan liittyvää parannusta kutakin käyttämääsi euroa kohden.

Ennen kuin aloitat

Sinun on otettava käyttöön Brand Lift ‑mittaus, jotta voit käyttää Maximize Lift ‑hintatarjousstrategiaa. Brand Lift on käytettävissä kaikissa YouTuben In-Stream-muodoissa, mutta Maximize Lift ‐hintatarjousstrategia on käytettävissä vain In-Stream‐mainoksissa. Lue lisää Aktivoivista videokampanjoista.

Näin se toimii

Maximize Lift ‐hintatarjousstrategia käyttää brändistäsi tai tuotteestasi lisäämiäsi tietoja sisällön luomiseksi Brand Lift ‐kyselyjä varten. Kun lisäät näitä tietoja, yritä keskittyä tiettyyn tuotteeseen tai brändiin (esimerkiksi jos tuotteesi tai brändisi on "Google Assistant", sinun kannattaa kirjoittaa koko brändinimi eikä vain "Google"). Näiden tietojen avulla näet koottuja raportteja tärkeimmistä Brand Lift ‐mittareista mainostetun kohteen tasolla. Lisäämiesi tietojen on oltava mahdollisimman tarkkoja kysymysten asiayhteyden selkeyttämiseksi.

Kyselyt näkyvät sitten niille, joihin kampanja kohdistuu. Kyselyjen tulosten perusteella syntyy esimerkiksi kampanjaan tai demografisiin tietoihin perustuvia raportteja. Lue lisää Brand Lift ‐kyselyjen vastauksista

Maximize Lift ‐hintatarjousstrategia käyttää kyselyjen vastausdataa kampanjan kohdistamiseen ihmisille, jotka muita todennäköisemmin harkitsevat brändiäsi, tuotettasi tai palveluasi. Sen jälkeen strategia etsii muita ihmisiä, jotka saattavat myös harkita tuotettasi, brändiäsi tai palveluasi. Tämä lisää brändin harkintaan liittyvä parannusta kutakin käyttämääsi euroa kohden.

Kun käytät Maximize Lift ‐hintatarjousstrategiaa, view-through-prosenttisi (VTR) todennäköisesti laskee verrattuna kampanjaan, jossa käytetään katselukertakohtaisia hintatarjouksia. Tämä johtuu siitä, että katselukerroille optimoinnin sijaan Maximize Lift ‐strategia optimoi parannukselle. Tutkimukset osoittavat, että vaikka mainosta ei katsottaisi loppuun, parannus voi olla kasvussa etenkin, jos mainoksillasi on pitkät katseluajat. Aktiivisen näkymän raportointimittareiden ja katseluaikojen avulla voit saada paremman käsityksen mainoksen näkyvyydestä ja siitä, kuinka paljon aikaa ihmiset käyttävät mainostesi parissa riippumatta siitä, onko tuloksena mainoksen toteutunut katselukerta.