Sobre les ofertes per maximitzar l'increment

La maximització de l'increment va quedar obsoleta el 31 de març de 2022.

La maximització de l'increment és una optimització d'ofertes de YouTube que us permet optimitzar la vostra campanya per augmentar la consideració. Mitjançant la IA de Google, la maximització de l'increment se centra a mostrar el vostre anunci als usuaris amb més probabilitats de tenir en compte la vostra marca o el vostre producte. Les ofertes per maximitzar l'increment augmenten la consideració de la marca per cada euro invertit.

Abans de començar

Si voleu utilitzar les ofertes per maximitzar l'increment, heu de configurar el mesurament d'increment de notorietat de marca. Brand Lift està disponible per a tots els formats in-stream de YouTube, però les ofertes per maximitzar l'increment només estan disponibles per als anuncis in-stream. Més informació sobre les campanyes d'acció de vídeo

Com funciona

Les ofertes per maximitzar l'increment utilitzen els detalls que proporcioneu sobre la vostra marca o el vostre producte a fi de generar contingut per a les enquestes de Brand Lift. Quan proporcioneu aquesta informació, proveu de centrar-vos en un producte o una marca concrets (per exemple, si el vostre producte o la vostra marca és "Assistent de Google", us recomanem que escriviu el nom complet de la marca, en comptes de "Google"). Amb aquests detalls, podreu visualitzar informes agregats sobre les mètriques clau de Brand Lift al nivell d'objecte anunciat. Per ajudar a contextualitzar les preguntes de l'enquesta, els detalls que proporcioneu han de ser tan específics com sigui possible.

A continuació, aquestes enquestes es mostren als usuaris que coincideixen amb la segmentació de la vostra campanya. Els resultats d'aquestes enquestes generaran informes diferents, com ara informes per campanya i per grup demogràfic. Més informació sobre les respostes a les enquestes de Brand Lift

Les ofertes per maximitzar l'increment utilitzen les dades de les respostes a les enquestes per fer que la vostra campanya se centri a arribar als usuaris amb més probabilitats de tenir en compte la vostra marca, el vostre producte o el vostre servei. A continuació, se centra a trobar altres usuaris que també puguin tenir en compte el vostre producte, la vostra marca o el vostre servei, cosa que augmenta la consideració de la marca per euro de l'oferta.

Quan utilitzeu les ofertes per maximitzar l'increment, s'espera que el percentatge de conversions postimpressió (VTR) disminuirà en comparació amb les campanyes amb ofertes de cost per visualització (CPV). El motiu és que en lloc d'optimitzar les visualitzacions, la maximització de l'increment optimitza l'increment. Un estudi mostra que, encara que un anunci no es visualitzi fins al final, l'increment pot augmentar, sobretot si els anuncis tenen temps de visualització llargs. Amb els temps de visualització i les mètriques d'Active View dels informes, és més fàcil entendre la visibilitat dels anuncis i el temps que els usuaris miren els anuncis, independentment de si el resultat és una visualització completa de l'anunci.