Gör så här för att ladda ned Google Partner-märket

Google Partner-märket och Premier Partner-märket ges till företag i Google Partners-programmet som uppfyller kraven för respektive märke. I denna artikel beskriver vi hur du laddar ned Google Partner-märket och riktlinjerna för hur det får användas.

Innan du börjar

Om företaget inte är en Partner eller Premier Partner kan du läsa mer om kraven i Så här blir du Partner eller Premier Partner.

Om formaten på Google Partner-märket

Google Partner-märket finns i två olika format: ett som kan användas på webbegendomar (HTML-kodavsnitt) och ett som består av tillgångar som kan användas i annat marknadsföringsmaterial.

Gör så här för att ladda ned tillgångar för Google Partner-märket

Klicka på fliken Partners-programmet.

1. Leta reda på kortet Märkesstatus och klicka på Visa detaljer.
  2. Expandera Tillgångar för märken längst ned på sidan.
  3. Ladda ned HTML-kodavsnittet genom att klicka på Ladda ned kodavsnitt. Ladda ned tillgångar för marknadsföringsmaterial genom att klicka på Ladda ned fil.
Obs! Det kan ta 24 till 48 timmar efter att du har uppfyllt kraven innan märket blir tillgängligt.

Som standard kan HTML-kodavsnittet visas på de webbplatser du har lagt till på kortet Företagsuppgifter. Om du vill visa märket på fler webbplatser kan du öppna fliken Partners-programmet, klicka på Visa information under Företagsuppgifter och ange ytterligare webbadresser under alternativet Webbplatser med märke.