De Google Partner-badge downloaden

De Google Partner-badge en de Google Premier Partner-badge worden toegekend aan bedrijven in het Google Partners-programma die zich hebben gekwalificeerd voor de Partner-status. In dit artikel vindt u informatie over het downloaden van de Partner-badge en richtlijnen voor het gebruik ervan.

Voordat u begint

Als uw bedrijf de Google Partner-status nog niet heeft verdiend, bekijkt u de pagina De Google Partner-badge verdienen voor meer informatie over de vereisten.

Over de Partner-badges

Er zijn twee soorten Partner-badges: een voor online gebruik (de dynamische badge) en een voor gedrukt marketingmateriaal (de statische badge).

Dynamische badge

De dynamische badge geeft de naam en specialisaties van uw bedrijf weer als iemand de muisaanwijzer op de stippen in de rechterbovenhoek plaatst. De dynamische badge moet worden gebruikt op uw website en de aanvullende domeinen die op uw Partners-bedrijfsprofiel staan vermeld. U kunt de badge aan deze websites toevoegen met behulp van een codefragment.

Voor de weergave van de badge gebruikt Google Partners alleen dit unieke codefragment. Er wordt niet gekeken naar de overige code die u op uw website gebruikt. Google Partners verzamelt en gebruikt informatie in overeenstemming met het privacybeleid van Google.

Statische badge

De statische badge vermeldt onderaan de specialisaties die uw bedrijf heeft verdiend. De statische badge moet in al uw marketingmateriaal worden gebruikt en mag niet op uw websites worden getoond. U kunt een zipbestand downloaden met de badge-items.

Instructies

Uw Partner- of Premier Partner-badge downloaden

1. Ga naar het tabblad Partners-programma.
  2. Zoek de kaart Badgestatus
  3. Klik op het menu met drie stippen 3 dot menu icon en vervolgens op 'Badge-items downloaden'.
  4. Klik op Fragment downloaden om het codefragment voor de dynamische badge op te halen. Klik op 'Items van Google Partner-badge.zip' om de items voor de statische badge te downloaden die u voor marketingmateriaal kunt gebruiken.

Let op: Het kan 24 tot 48 uur duren voordat uw badge beschikbaar is.

De dynamische badge kan standaard worden weergegeven op de website(s) die u heeft toegevoegd via de kaart 'Bedrijfsgegevens'. Als u de badge ook op andere websites wilt weergeven, gaat u naar het tabblad 'Partners-programma'. Ga vervolgens naar de kaart 'Bedrijfsgegevens' en klik op 'Details weergeven'. Selecteer de optie 'Websites met Badge' om aanvullende website-URL's in te voeren.