Google Partner ‑tunnuksen lataaminen

Google Partner- ja Premier Google Partner ‑tunnukset myönnetään Google Partners ‑ohjelman jäsenyrityksille, jotka täyttävät Partner-yrityksen ehdot. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Partner-tunnuksen voi ladata ja miten sitä käytetään.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos yrityksesi ei vielä ole Google Partner ‑kumppani, lue lisää kumppanuuden vaatimuksista artikkelista Google Partner ‑tunnuksen vaatimukset.

Tietoa Partner-tunnuksista

Partner-tunnuksia on kahdenmuotoisia. Dynaamista tunnusta voi käyttää online-kohteissa ja staattista tunnusta painetuissa markkinointimateriaaleissa.

Dynaaminen tunnus

Dynaaminen tunnus näyttää yrityksen nimen ja erikoisalat, kun hiiren vie tunnuksen oikean yläreunan pisteiden päälle. Dynaamista tunnusta käytetään yrityksen verkkosivustolla ja muissa Partners-yritysprofiilissa luetelluissa verkkotunnuksissa. Tunnus lisätään näille verkkosivustoille koodin avulla.

Partners huomioi tunnuksen lisäämisessä vain yritystä varten luodun koodinpätkän, ei mitään muuta sivustolla käytettyä koodia. Partners kerää ja käyttää tietoja Googlen tietosuojakäytäntöjen nojalla.

Staattinen tunnus

Staattisessa tunnuksessa yrityksen erikoisalat näkyvät tunnuksen alareunassa. Staattista tunnusta käytetään kaikissa markkinointimateriaaleissa verkkosivustoja lukuun ottamatta. Staattisen tunnuksen voi ladata zip-tiedostona.

Ohjeet

Näin lataat Partner- tai Premier Partner ‑tunnuksen

1. Siirry Partners-ohjelma-välilehdelle.
  2. Etsi Tunnuksen tila ‑kortti.
  3. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa 3 dot menu icon ja valitse Lataa tunnukseen liittyvää sisältöä.
  4. Saat dynaamisen tunnuksen esittämiseen tarvittavan koodinpätkän klikkaamalla Lataa koodinpätkä. Saat staattisen tunnuksen materiaalit markkinointiaineistoja varten lataamalla tiedoston “Google Partner ‑tunnukseen liittyvä sisältö.zip”.

Tunnus voi tulla saataville 24–48 tunnin viiveellä.

Dynaamisen tunnuksen voi oletuksena näyttää Yrityksen tiedot ‑korttiin lisätyillä verkkosivustoilla. Jos haluat käyttää tunnusta muilla verkkosivustoilla, siirry Partners-ohjelma-välilehdelle ja klikkaa Yrityksen tiedot ‑korttia, Klikkaa tämän jälkeen Näytä tiedot ja sitten Tunnuksen saaneet verkkosivustot. Tähän kohtaan voit lisätä uusia verkkosivustojen URL-osoitteita.

Aiheeseen liittyvät linkit